Compromís per Alzira demana més seguretat a les casetes d’Iberdrola

0
281

Pau: “Algunes són un perill ja que els tancaments de les portes que impedeixen l’accés a les instal·lacions elèctriques són un fil d’aram o en alguns casos ni tan sols hi ha la tapa.”

Una de les casetes, desfeta

Fa uns mesos des de Compromís vam denunciar l’ocupació de les voreres dels nostres carrers per casetes de servei d’obra a pesar de que ja fa temps que s’ha acabat la construcció de les vivendes i, a més, denunciàvem de la presència de casetes permanents d’Iberdrola en voreres estretes on dificulten l’accessibilitat  de les persones.

Hui tornem a recordar a l’Ajuntament que, encara que hi ha alguna que s’ha llevat, hi ha moltes d’estes casetes que continuen ocupant les nostres voreres. En el cas d’Iberdrola hem observat que algunes són un perill ja que els tancaments de les portes que impedeixen l’accés a les instal·lacions elèctriques són un fil d’aram (antic Hospital Santa Llúcia) o en alguns casos ni tan sols hi ha la tapa (principi carrer Taronger).

No sabem si s’ha anul·lat el corrent en els cables que queden a la vista i per això demanem als responsables de l’Ajuntament que exigisquen a Iberdrola una revisió de les condicions en què es troben estes instal·lacions al carrer així com una ràpida solució per a eliminar les casetes que puguen representar un obstacle per a l’accessibilitat.

Adelaida Pau-Regidora Compromís per Alzira


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here