Benifaió estalviarà més de 150.000 euros a l’any després d’amortitzar cinc llocs de treball municipal

0
391

En el ple celebrat ahir dimarts a Benifaió es va debatre el punt de l’orde del dia relatiu a la modificació de la relació de llocs de treball en què es feia constar l’amortització de cinc llocs: Oficial Major, tres agents de policia i un alguatzil municipal.

PP, PSPV-PSOE i Gent per Benifaió van aprovar la proposta, el BLOC Compromis es va abstindre en la votació.

L’edil socialista Xavier Martínez va parlar «d’estar d’acord amb la proposta ja que parlem de places no ocupades i per tant suposa un important estalvi».

El portaveu de Gent per Benifayó José Vicente Zafra Vidal va afirmar que a l’aprovar-se un pla d’ajust «s’han d’aprovar també este tipus de modificacions que són conseqüències d’este pla posat en marxa davant de la mala gestió de l’equip de govern popular».

Eduard Gómez, representant del Bloc Compromis va comentar que si bé estaven d’acord amb l’amortització d’estes places «veiem contradiccions en els punts següents al plantejar-se una modificació en la plantilla de personal diferent de la de l’any anterior».

El portaveu popular José Luis Monrabal va aclarir que l’estalvi d’estes amortitzacions és considerable «més de 150.000 euros a l’any» i és un pas més «dins del pla d’ajust proposat per l’equip de govern». Monrabal va recordar que el pla d’ajust va eixir avant «gràcies als vots del PP i el Bloc Compromis al necessitar-se una majoria absoluta per a la seua aprovació».

Moció de Gent per Benifayó sobre festes i tradicions

Un dels punts que va ser recolzat per tots els partits representats en el consistori va ser la moció presentada per Gent per Benifayó en la que instaven al President de la Generalitat Valenciana a reconsiderar la proposta i en la mesura que siga possible retirar-la sobre el trasllat de les festivitats del 19 de març Sant Josep i 9 d’octubre Dia de la Comunitat Valenciana a les jornades de dilluns. Així, PP, PSPV-PSOE i Bloc Compromis van recolzar la moció de Gent per Benifayó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here