El PSOE presenta 2.000 firmes demanant la gratuïtat de l’autobús municipal d’Alzira

0
323
Isabel Aguilar presenta les signatures

Els socialistes d’Alzira pretenen que l’autobús municipal no deixer de ser gratuït a finals d’este mes d’agost, com ha decidt el govern municipal, i per evitar-ho ha recollit un total de 2.000 signatures. Unes firmes que ha presentat este migdia en les oficines municipals mitjançant la seua portaveu municipal Isabel Aguilar.

El PSOE considera que el Plà d’Ajust presentat per l’alcaldessa, Elena Bastidas, «és innecesari», un pla que obliga a fer retallades en els gastos municipals com és el cas del Servici Municipal d’Autobús. Aguilar ha recomanat a l’alcaldessa d’Alzira que «reclame els 5 milions d’euros que la Generalitat deu al nostre ajuntament».

A més els estudiants, pensionistes i aturats deuran pagar els 0,70 euros que costará pujar a l’autobús i que segons els socialistes «és injust» que tinguen que pagar els sectors més desfavorits de la societat.

Aguilar recordà que l’equip de govvern del PP «va deixar de subvencionar els medicaments als majors per fer gratuït l’autobús municipal» i ara «s’han de pagar tant un servei com l’altre».

La portaveu socialista considera que amb estes signatures «hi han 2.000 alzirenys que li diuen a Bastidas que canvie de política»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here