Sueca preparada per a rebre els Sants Abdó i Senent, els Benissants de la Pedra

0
384

Els pròxims dies 29 i 30 de juliol, Sueca celebrarà la tradicional festivitat dels Benissants de la Pedra. El diumenge 29, tindrà lloc la romeria des de l’Església del Carme, a les 17 hores, fins a la Muntanyeta dels Sants (carretera Sueca – Els Palmeres). A continuació, se celebrarà una missa de campanya, a les 19 hores, en l’ermita en honor dels Benissants i es beneiran els camps d’arròs.  Al finalitzar, se celebrarà una processó amb itinerari des del carrer Utxana fins a la Plaça Sant Pere. A les 22 hores, es realitzarà la també tradicional Demanà de Bous en la plaça de l’Ajuntament de Sueca. El dissabte 30, eixirà la processó de l’Església de Sant Pere i recorrerà l’itinerari de costum. Amb anterioritat, a les 19 hores, se celebrarà una missa.

Els xiquets que enguany han sigut triats Majorals de “Els Benissants” són: Enric Llopis, Sergio Martínez, Sergio García, Pablo Serrano, Javier Serrano, David Lacal, Carlos Caballero, Salvador Va falcar, Juan Carlos Ruiz i Eduardo Folgado.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here