L’espai de la nova biblioteca d’Alzira tindrà el nom de Plaça de les Lletres Valencianes

0
290

Part de la Corporació amb el president de l'AVL

Alzira el primer municipi a firmar conveni amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, han firmat un conveni de col·laboració entre les dos institucions que representen, per a la realització d’actuacions de foment del valencià.

És el primer conveni d’estes característiques que l’AVL firma amb un ajuntament. Este conveni establirà una manera d’actuació ampli entre els dos organismes per a la realització d’activitats de promoció, ús i consolidació del valencià en l’àmbit d’actuació de l’Ajuntament d’Alzira, com l’elaboració de vocabularis, guia d’usos lingüístics, valoració del coneixement del valencià, retolació, etc.

En el mateix acte l’alcaldessa ha anunciat que elevarà una proposta al Ple Municipal perquè la plaça on s’ubicarà la nova biblioteca porte el nom de “Plaça dels Lletres Valencianes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here