El regidor Albert (GNA) de Carcaixent, en contra de les retallades de les competències municipals

16
514
Carles Albert

Després de que el passat 11 de juliol el president del Gobern, Mariano Rajoy, anunciara el pitjor atac al sistema de benestar en tot el que portem  de democracia; augmentant l´IVA fins el 21%, suspenent la paga de nadal als treballadors del sector públic, reduint la prestació per l´atur, eliminant la deducció per vivenda… i a falta de que es plasme probablement en el Consell de Ministres del pròxim divendres 27, la reforma de les competències de les diferents administracions públiques, que; segons va avançar  el gobern central, reforçarà el paper de les diputacions.

Per al regidor no adscrit de l´ajuntament de Carcaixent, Carles Albert aquesta mesura suposarà entre altres coses:

 1. L´ endeudament, més si cap, dels ajuntaments i propiciarà que poc a poc els ciutadans vagen assumint la totalitat del cost de les prestacions dels serveis.
 2. La perdua d´autonomia dels ajuntaments, que es voran obligats a prestar serveis pels quals no rebran financiació.
 3. L´accentuament del bipartidisme i la limitació de l´accés a càrrecs públics sols per part de la gent  més pudient.

Per al regidor,  el que fa Rajoy no serveix per a res, perquè “retalla regidors per a quedar bé de  cara a la galeria però al mateix temps reforça el paper de les diputacions, que és l´administració pública més opaca, ja que els seus dirigents no son escollits directament pels ciutadans”.

En opinió d’Albert, les mesures del Govern del PP són antisocials i encaminades al fracàs, clarament contràries a l’interés general, ja que en lloc de posar en valor la lluita contra el frau fiscal i eliminar els paradisos fiscals, retallar els grans salaris i controlar els grans beneficis de la banca, així com implantar mesures per a superar el dèficit, opta per unes mesures dirigides directament per a que siguen els més febles qui paguen el dèficit; i per una eixida de la crisi que va a generar més atur al reduir el consum i crear més incertesa social. La factura social que anem a pagar, en contrapartida, és altíssima i summament negativa.

Per a finalitzar, Albert, insta als ciutadans a que estiguen informats de com funcionen les diferents administracions públiques per a que així ningú els puga enganyar, que no caiguen en les fal.làcies que a dia de hui es propaguen com l´espuma, i que reivindiquen un sistema democràtic més just e igualitari.

No obstant, és absolutament  necessària una racionalització de la despesa pública que la reoriente cap a l’eficiència, l’augment efectiu de la despesa social, la millora dels serveis socials públics i l’activitat productiva.

Comunicat Carles Albert, regidor no adscrit Ajuntament Carcaixent.

16 Comentarios

 1. Sr. Carles ¿ no queremos ser europeos ?
  Si la respuesta es afirmativa , digo yo que habrá que empezar a igualar las condiciones de funcionamiento ¿ o sólo queremos ser europeos para sólo las cosas que nos beneficia ?

  Hasta la fecha , Europa nos ha dejado funcionar libres porque no molestábamos , pero eso se acabó.Ahora , visto que somos incapaces de salir a flote ,nos van a explicar ( obligar ) a como hacer.

  El otro día leí un comentario del presidente de UxV en el facebook que me gustó y que podría reflejar un símil con la realidad española.Más o menos decía : Si alguien se está ahogando puede que no sea suficiente el lanzarle un aro salvavidas , porque cabe la posibilidad de que no sepa nadar o que la corriente sea muy fuerte.En este caso será necesario que el salvavidas vaya unido a una rabiza ( cabo o cuerda ) y que alguien esté dispuesto a tirar de ella , siempre y cuando , la persona a rescatar pueda y esté dispuesta a agarrarse .Incluso cabría la posibilidad de que alguien tuviera que lanzarse al agua para el rescate.
  Los políticos de este país han hecho creer al españolito que tiene derecho a muchos servicios públicos pero no le han explicado que hoy por hoy eso no se puede pagar , a no ser que nos carguemos la economía productiva.
  Los españoles hemos crecido durante muchos años del tirón del sector inmobiliario ( como ocurrió en los 60 ), pero eso se acabo ¿ y ahora que ?

  Ahora nos toca una intervención por parte de Europa y una disminución de servicios públicos ¿ porque ? Porque los recursos que podían ser destinados a sanidad o educación , por ejemplo , nuestra alcaldesa sigue empeñada en destinarlos a la compra de correos y eso que el MIA ya está endeudado en 20 mill€ , y no se le paga a la mayoría de proveedores.
  ¿Ustedes piensan que así se puede funcionar ?

  La gente aún no sabe la que le espera y vamos a tener que cambiar muchísimo nuestras pautas de vida.
  ¡¡¡¡ Pobre españolito !!!!

 2. Faltes, més faltes i més faltes. Estaria be que els socialistes, abans d’intentar governar a Carcaixent s’ensenyaren a escriure!! He dit socialistes? Ups, disculpeu… volia dir els d’UPyD…

  #telodigotóynotedigoná

  • Home tots no son tan normatius/catalanistes com els del bloc, encara que la veritat és que alguna falta hi ha pero lo realment important es el contingut de la nota de prensa. Si per als del bloc lo important es açó i no el contingut feu-seu mirar. Per cert, tu també Tens faltes. #el que este libre se pecado que tire la primera piedra# hi han coses més importants jajaja!!!

 3. Clar que estas en contra de la retyallada de regidors,per que ya no tindries res de res,bueno de totes formes tu mai trauries ni un regidor,aconseguires ixir com a regidor per les sigles PSOE que no se toblide!! vergonya en fa llegir els articles de esta xaval,el que deuries de fer dimitir i que correga la llista sosialista!!

 4. Cada nota de premsa que faja este xic, te que eixir el illetrat de torn a fer crítiques basades en els personalismes…. Dons, pareix que els socialistes, continuen amb el destral sempre preparat…. cadascú a lo seu, que sempre parla qui te que callar….

 5. Estimado Carles: A esto se le llama matar moscas a cañonazos.
  Te tienes que preocupar unica y exclusivamente de lo que pase en Carcaixent, eres un edil del MIA dce Carcaixent, el pueblo te ha elegido para que defiendas al pueblo de Carcaixent, me preocupan muchismos problemas de Carcaixent.
  No sé si se ha entendido lo que quiero decir, ocupate de Carcaixent, todo lo demás es demagogia que no le interesa a nadie.
  Un saludo Carles

  Para Antonio: este xaval val molt més que la Gomis i la Belén, ya supong que serás de la ejecutiva, pero ya aneu ven arreglats entre les mencionaes i la Dasca.

  • Benvolgut Willy, compartixc el teu plantejament de que soc edil de Carcaixent, pero no compartixc que aquest tema no siga d´interes municipal; perqué es tracta de la minva de compétencies a tots els ajuntaments (per lo tant a Carcaixent també). Literalment ens van a deixar en bragues, apart de que va a dismuniur la democràcia local.

   La meua postura està molt llunt de la del sr. Rajoy, pero si les seues mesures hagueren segut postives per als ajuntaments (per lo tant per al de Carcaixent també) no dubte que les havera recolçat.

   Probablement d´ací unes hores podrem estar assistint a la fí dels ajuntaments tal i com els coneguem avuí, pero no per a reformar-los per a millor sino per a pitjor.

   Históricament els municipis sempre s´han queixat d´una falta de finançament per la cantitad de serveis que presten i que no cobren per part d´administracions superiors. Ara aixó en ves de paliar-se s´aguditza.

   Al fi d´açó la meua postura de «reforma del sistema polític» sería l´eliminació del senat, de les diputacions, la unificació de les competéncies de totes les CCAA per a que totes tingueren les mateixes competéncies i que les mancomunitats sols foren per a unificar la prestació de serveis al ciutadà per a que aquest fóra més barat i que ningú puguera cobrar de les mancomunitats. Crec que amb açó els ajuntaments tindríen menys intermediaris per dalt que pugueren quedar-se un tram dels diners que van destinats per a la prestació del servei.

   En fi, ja ho he fet massa extens, sols agraïr-te les teues sugerències que com no podíen ser d´altra forma tinc i tindrè en compter. Ojalà tota la gent que entra ací fóra per sumar i no per destrosar.

 6. Muy muy bonito…compañeros..si compañeros ya que todos buscamos lo mismo MEJORAR NUESTRO PUEBLO..Y SU CALIDAD DE VIDA…dejemos las batallas para otro momento y trabajemos contra los problemas que es para lo que esta la opcion. Y una cosa mas….el cortar y pegar para presentar MOCIONES tambien vale?….YO solo pregunto….es por tomar nota…..hoy se presentara una moción del PSOE …y no la presentara el PSOE ….ya que el corta y pega parece que si cuenta…..bueno compañeros todos….poco o mucho aportemos todos a este nuestro pueblo y dejemos las guerras personales para la tomatina….y dejemos el pasado para los historiadores ….y que cada uno haga lo que pueda por sumar…para restar ya esta el PP

  • ¿Y tu quien eres? Jo teu diré: seras algú de la executiva del Pspv-Psoe de Carcaixent.

   En primer lloc, si la direccio d´aquest partit vol continuar difamant-me, avant i allà vosaltres ja que preferiu difamar a treballar.

   En segon lloc, aquesta moció l´he elaborada jo i no vosaltres, per lo tant lo normal es que la presente jo; sols faltaría que la presentareu vosaltres, encara que no sería la primera vegada que aquesta legislatura utilitzaríeu aquesta tàctica així que si compartiu els plantejaments benvingut siga, el desacreditar per paliar la falta de treball que esteu realitzant allà vosaltres.

   El meu plantejament es meu i no del Pspv, que quede bén clar, ja que estic totalment en contra dels plantejaments POLITICS del Pspv de Carcaixent.

   No vaig a entrar al trap vostre; així que podeu dir, patalejar i montar els númerets que vos done la gana.

   • Pero señor Carlos Albert….como dice que es suya cuando usted sabe que las mociones bienen desde Valencia…que hay espías y le roban a usted las mociones?…jejeje hay hay valla al medico…

    Difamar…hagamos una cosa..usted trabaje y deje al PSOE de Carcaixent empaz y vera como nadie le dice nada…trabaje y deje trabajar.

    Señor Carlos…recuerde que usted esta donde esta por sus ideas de izquierda y es vergonzoso que ataque al partido que defendió en su dia..por eso le brindo a que deje la historia y cree su presente….¿Sera capaz de ser asi?..le daré la enhorabuena…pero usted y sus compañeros…ha como oposicion puede criticar,demandar..etc etc…pero deje los personalísima a parte y vera que tranquilo trabaja.

    Una vez mas enhorabona si decide ir solo a trabajar y no a crear dudas sobre los demas…y recuerde ¿Es usted de Izquierdas?

    Y por terminar y dejar la historia…que yo si me comprometo a no decir nada mas, si la ejecutiva que usted tanto critica lo criticara a usted de la misma forma…necesitariamos muchas paginas de periódicos para igualarle en criticas….Carlos una vez mas yo le tiendo un reto…..usted a la suya el resto a la suya….trabajar contra las injusticias del PP y buscar un mayor bienestar para los ciudadanos.

    Salu2

    Nota: no… No soy

 7. ¿Y tu quien eres…?
  Para empezar decirte que tienes más faltas de ortografía de las queuno podría admitir siendo muy generoso.
  Que pretendeis metiendose con el sr. Albert, si lo que teneis que hacer es limpiar el partido y mandar a casa a la Gomis, la Dasca, la Belén, tu mismo y …………..
  Para uno bueno que teniais os lo habeis cargado, hay que ser inutiles para quedaros como estais.
  Y ya está bién de decir tonterias.

  Salu2

  • Jejejejeje…..gente como tu es la que sobra…..si sobra…ni sumas ni restas……Wully….aprende humildad y despues habla…

   • ¿Y tu quien eres….? Perdóneme que le diga que aquí no sobra nadie , ni siquiera usted con el nivel argumentario con que nos suele » encandilar «.

    El ataque continuo al Sr. Albert basado con ese tipo de argumentos, sólo hace que desprestigiar al Psoe y créame , en Carcaixent este partido ya tiene bastante con lo que tiene.
    Salimos a la calle y cojemos a las 2 primeras personas que pasen por delante de nosotros y seguro que no son tan inútiles como las 2 personas que, hoy por hoy, representan a los socialistas en Caracaixent.
    ¡¡¡¡ Estadisticamente es imposible !!!!
    Jaaaaaa Jaaaaaaaaa Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ¡¡¡¡ Pero imposible !!!
    TOC TOC TOC

 8. ¿Y tu quien eres …?

  Has leído lo que dice el sr. Kako ?
  Yo añadiría, buscame 2 personas que no sean de la ejecutiva del psoe local y hacemos una encuesta con ellas preguntando por las cabezas pensantes del partido y sabrás donde estais.
  Que pena me dá vuestro psoe, con la categoría que ha tenido en el pasado reciente y vosotros lo habeis fulminado.
  A ver si tenemos suerte, recogeis trastos, os vais a vuestras respectivas cajas y alguien de la vieja guardia se hace cargo del enfermo.

 9. Este es un 3º intento, estoy por pensar que boicotean.
  cada dia les voy a hacer algo de memoria historica reciente de Carcaixent;

  CUMPLIMIENTO PROGRAMA ELECTORAL 2003/2007

  -Construcción de unas nuevas oficinas del SERVEF de Carcaixent (317.660 €. 100% Conselleria).
  -Nuevo depósito de agua en la Colonia Santa Marina.
  -Compra de 10.369 m2 de terrenos de Renfe, para dotaciones y equipamiento público (438.739 €. 100% Ayuntamiento).
  -Total apoyo a los damnificados por la rotura de la presa de Tous en sus reivindicaciones.
  -Aprobación de 2 presupuestos municipales sin necesidad de recurrir a crédito (2003-2004).

  MAÑANA MAS Y MEJOR

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here