El PP «preten privatitzar» la gestió del poliesportiu municipal d’Algemesí per 130.000 euros

0
465

Pere Blanco

EU demanará que si privatitza la gestió «sobra un alliberat, l’alcalde o el regidor de Personal».

L’Equip de Govern ha preparat un plec de condicions per la privatització del poliesportiu municipal per la quantia de 130.000, més car que el cost actual de gestió directa. Per a Pere Blanco ‘aquesta mesura demostra el interès del Partit Popular de continuar beneficant empreses privades en detriment dels interessos municipals i de tots els nostres veïns i veïnes, una mesura que sols encarirà la gestió i que al mateix que al mercat serà perjudicial per a tota la nostra ciutadania’.

També considera Pere Blanco, portaveu d’EU ‘ que amb estes actituds queda patent la falta de capacitat per a gestionar de forma eficient el patrimoni rebut, en aquest cas un poliesportiu que ha estat i continua essent un exemple per a tota la nostra comarca’, i per aixó considera que persistir en la proposta ‘el que realment sobra és un alliberat dels que te l’equip de govern, be l’alcalde o el regidor de personal’

Per altra banda la formació política considera que novament la dreta local esta intentant beneficiar amb diners públics una determina empresa, que arà mateix amb un lloguer de sols 300 euros al més gestiona la concessió del bar –restaurant, promovent una competència deslleial amb la resta de hostalers de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here