Un aparatós incendi crema un canyar situat junt les fàbriques del sector Materna d’Alzira

0
163

Posible origen del foc

Dos dotacions del Parc d’Alzira han sofocat a boqueta nit un incendi declarat a un solar plé de brutícia junt les empreses i la cooperativa Alzicoop en la partida Materna d’Alzira.

El foc ha començat poc abans de les 8 de la vesprada i ha agafat considerables dimensions, en pocs minuts, davant els canyars, el brossegueral i la brutícia existent en la zona.

El vent del nord que bufava amb certa força ha evitat que l’incendi poguera propalar-se a les fàbriques situades a l’altre costat de la carretera. La que ha corregut més perill, per la proximitat, ha sigut l’empresa Texlimca. Precissament el seu gerent, Pedro Andrés, és el que ha avisat els bombers, "quan eixia de la fàbrica he vist les flames i el fum en este solar que està a poquets metres de la fàbrica", ha manfestat a Riberaexpress. La ràpida intervenció dels bombes ha evitat que les flames afectaren a les parcel.les colindants cultivades de cítrics.

El caporal dels bombers, Joan Sansaloni, ha declarat que "es desconeixen les causes del foc" que ha pogut ser controlat amb poc més d’una hora, amb la intervenció de dos vehicles, cinc bombers i una brigada rural d’emergències de la Generalitat. També s’han personat en el lloc dels fets varios agents de la policia local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here