Mayor és reelegit secretari general del PSPV de Cullera per «guanyar les eleccions de 2015»

0
498

Jordi Mayor

Mayor és reelegit secretari general del PSPV de Cullera per unanimitat.

El portaveu municipal es marca com a objectiu guanyar les pròximes eleccions municipals de 2015.

Jordi Mayor va ser reelegit este passat divendres com a secretari general del PSPV de Cullera amb el 100 per cent dels vots dels delegats assistents al congrés local celebrat en la Sala Multiusos del Mercat Municipal.

Mayor, portaveu municipal i únic candidat al càrrec, va agrair la militància el seu suport unànime i donà a conéixer els integrants de la nova executiva local, en la qual destaca com a nou número dos Salvador Tortajada. Per la seua banda, Carmen Pérez ocuparà la vicesecretaria general d’Organització. L’altra vicesecretaria de Polítiques d’Igualtat l’ostentarà l’edil a l’Ajuntament de Cullera, Antonia Martín. El nou president del partit serà l’actual regidor Javier Cerveró

El reelegit secretari general ha marcat la victòria en les eleccions municipals de 2015 com el màxim objectiu del partit per als pròxims anys. “En 2011 ens quedàrem a molt pocs vots després d’haver crescut espectacularment com mai abans un partit ho havia fet a Cullera i ara la meta és guanyar les eleccions i recuperar l’alcaldia”, ha dit.

El líder socialista s’ha mostrat convençut que els ciutadans “esperen que continuem treballant en esta línia positiva d’aportar solucions als problemes de la nostra localitat i ens premiaran en les urnes perquè el PP ha demostrat que ha fracassat rotundament en la gestió de l’ajuntament, afonant-nos en la més gran de les ruïnes”.

Finalment, Mayor va fer insistència en la “absoluta unitat” dels socialistes de Cullera i ha anunciat que el pròxim mes de setembre el partit iniciarà una campanya de captació de nous militants “amb la finalitat que tot aquell que crega que pot aportar solucions en positiu als problemes de Cullera s’unisca al nostre projecte” del que ha dit “està obert a tots els que amen la nostra ciutat”.

A més, la formació estudia el mode de permetre a la seua àmplia base de simpatitzants, la major de la comarca, la possibilitat de militar sense necessitat d’estar subjectes al pagament d’una quota en estos moments de dificultats econòmiques.

NOVA EXECUTIVA LOCAL PSPV-PSOE CULLERA

President: Javier Cerveró Palomares

Secretari general: Jordi Mayor i Vallet
Vicecretario General: Salva Tortajada Tur
Vicesecretària General d’Organització: Carmen Pérez  Vicesecretària General de Polítiques d’Igualtat: Antonia Martín Reverte
Secretària d’Administració i Finances: Mariló Palau Ferrando
Secretària de Política Institucional: Cristina Palomares Ferrer

Secretari d’Acció Electoral: Josep Dionís Delgado Ochando  Secretària de Relacions Sindicals: Patricia Martínez Bohigues

Secretari de Promoció Econòmica i Ocupació: Rafael Higueras Gómez

Secretari d’Esports, Innovació i Modernització: David Molina Fernández

Secretària de Sanitat i Salut Pública: María José Pineda Gorriz
Secretària d’Educació i Acció Cultural: Roser Oliver
Secretari de Patrimoni: Domènech Garcia Pastor
Secretari d’Agricultura i Medi Ambient: Francisco Lli Moncho
Secretària de Formació i Mobilització: Virma Montagud Alemany
Secretari d’Infraestructures i Mobilitat: Juan Enrique Canet Santandreu

Secretaries Executives:

Enrique Ballester Marco, Dúnia Piris Chulio, Jorge González Torán, Conxa Piris, Jorge Peláez i Rosa María Osa Costa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here