El PSOE protesta pel retard del Pla de Desocupació Agrícola a la Ribera Alta

0
335

L’Executiva Comarcal del PSPV-PSOE manifesta la seua indignació pel retard en l’arribada de les ajudes concedides pel Servici Públic d’Ocupació Estatal (antic INEM), per a pal·liar la desocupació agrícola durant els mesos estivals.
Des de l’executiva dels socialistes en la Ribera Alta s’eleva una protesta a la delegada del Govern una demora sense precedents des de fa dècades i que en el cas de la Ribera Alta s’agreuja perquè de la posada en marxa d’estes ajudes depenen moltes famílies de la nostra comarca.

Segons els socialistes de la Ribera Alta esta situació és indignant perquè haurien d’haver començat els treballs l’1 de juliol i encara, hui, no  sabem res de quan començaran els seus contractes els treballadors agrícoles.

És inamissible que estant la baremació realitzada, i que només falta el vistiplau de la intervenció de l’estat per a entregar les ajudes, el Partit Popular consenta esta situació en la nostra comarca, que després de les gelades patides en enguany els treballadors agrícoles han patit unes pèrdues considerables. La gent no entén què passa i el Partit Popular calla no donant bona informació més aïna contradictòria.
Els socialistes de la Ribera Alta considerem que esta problemàtica afecta més de  800 treballadors en la Ribera, que amb subvencions concedides no entén perquè no arriben i tampoc s’entén que El Govern Valencià del Sr. Fabra, no li preocupa que este programa d’ajuda a la desocupació agrícola tarde tant.

Segons l’executiva dels socialistes de la Ribera Alta, al Partit Popular de  la nostra comarca li importa ben poc el mal que ho estan passant els treballadors del camp, ja que sabent que el retard a aplicar el Pla de Desocupació Agrícola és culpa del Govern de Rajoy, no fan res per solucionar-ho.

La Comissió Executiva Comarcal dels socialistes de la Ribera Alta, ha acordat presentar mocions en tots els ajuntaments de la nostra comarca, exigint la immediata contractació i posada en marxa de forma urgent de la pla desocupació agrària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here