Riberaexpress supera la barrera del 10.000 i arriba fins les 11.663 visites

0
345

Riberaexpress va superar amplament el passat divendres 20 de juliol, per primera vegada, la barrera de les 10.000 visites fins el punt d’abastar en un sol dia, un total de 11.663 visites el que suposa el record des que este diari digital va nàixer en març del 2011. L’anterior record estava en 8.540 visites i es va registrar el passat 30 de maig.

Això significa un fort recolzament a este jove projecte periodístic que sols persigueix comunicar als veïns dels municipis riberencs l’actualitat cultural, social, política, esportiva i festiva d’esta comarca, desde la pluralitat.

Este suport fa que en Riberaexpress intentem millorar, una miqueta més, la nostra tasca informativa i és per això que esta mateix setmana incorporarem la publicació de videos junt a les notícies més importants que penjem en este diari digital.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here