La Lira de Corbera y el Spanish Brass, en concert este dimecres

0
286

El millor quintet de metall del món, Spanish Brass Luur Metalls i la Banda guanyadora del 125 Certamen Internacional de música «Ciutat de València» en 2011 (Ateneu Musical «La Lira» de Corbera), protagonitzaran aquest meravellós concert. L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 25 de juliol a les 20.30 h. al Saló Polivalent de Corbera.

En la primera part del mateix podrem escoltar al quintet en solitari, oferint un programa amb partitures molt conegudes i que abarquen tota la història de la música i tots els estils, amb peces originals per a aquesta formació i transcripcions de compositors de fama internacional. Ja en la segona part, pujarà a l’escenari l’Ateneu Musical «La Lira» de Corbera, que juntament amb SPANISH BRASS – LUUR METALLS ens oferiran dos peces del seu últim disc que ha vist la llum recentment, composat única i exclusivament per a quintet de metall i banda. També en aquest concert es va donar la circumstància de vore als dos germans de Guadassuar, Samuel i Manuel Pérez, junts: el primer al front de la Banda, com a Director titular de la mateixa, i Manuel, trompa del quintet, circumstància que no s’havia produït mai.

Aquest quintet arriva a Corbera, procedent dels Estats Units, on varen estar la passada setmana i poc abans de la seua gira per Corea al mes d’agost, fet que constata la qüalitat del grup que visitarà la nostra població el proper dimecres. El preu de les entrades és de 8 €, i es poden adquirir al Bar Musical, Consolat de Mar «La Ribera», i «Ferran Estilista», establiments tots de la localitat. També, en cas de no haver-se esgotat, en les taquilles del Saló Polivalent, abans del concert.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here