El PSPV sol.licita una convocatòria urgent del Consell de Salut pels alts nivells de contaminació de l’aigua de Carcaixent

12
2084

Exectiva Comarcal del PSPV Ribera Alta

Els Socialistes de la Ribera Alta sol·liciten la convocatòria urgent del Consell de Salut del Departament de la Ribera pels  alts nivells de contaminació de l’aigua del municipi de Carcaixent.

La comissió executiva dels socialistes de la Ribera Alta, davant de les notícies difoses sobre les condicions inadequades de l’aigua per a consum humà en la població de Carcaixent, i preocupats per les repercussions que pogueren tindre sobre la salut dels ciutadans, van decidir en la seua reunió  de dilluns passat  sol·licitar una reunió urgent del consell de salut per a conéixer la situació actual de les condicions de l’aigua de consum humà de Carcaixent.

El diputat provincial i membre del Consell de Salut del Departament de Salut de la Ribera, Emili Gregori, elevarà la proposta dels socialistes de la Ribera Alta a la presidència del Consell perquè els responsables de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat en la nostra comarca, informen detalladament dels resultats de les analítiques efectuades en la xarxa d’abastiment d’aigua potable del municipi de Carcaixent, així com de les mesures d’informació, prevenció i solucions provisionals i definitives que s’han pres.

Per als socialistes resulta totalment inexplicable que davant d’una situació com esta, no s’haja convocat immediatament als membres del Consell de Salut, ja que esta és una de les seues competències fonamentals, per a ser informats, conéixer la problemàtica real i aportar suggeriments de solució; ja que en el consell estan representants de la Conselleria, dels municipis, empresaris, sindicats i consumidors de la comarca.

Els socialistes de la Ribera Alta acusen l’alcaldessa de Carcaixent d’ocultar informació als regidors del PSPV i als ciutadans del municipi, al no donar cap explicació verídica i convincent sobre les condicions de l’aigua i la seua possible caràcter nociu per contindre components danyosos que desaconsellen el seu consum.

Des del PSPV-PSOE de la Ribera Alta exigim a l’alcaldessa del municipi de Carcaixent, que es deixe d’obscurantismes, que informe en una comissió informativa als regidors i després que es pose a treballar exigint-li al govern de la Generalitat Valenciana més agilitat en la construcció de la planta potabilitzadora i la xarxa d’abastiment per a proporcionar als ciutadans de la Ribera Alta i Baixa, aigua de qualitat, sense nitrats, ni pesticides, i en les condicions de consum que obliga l’Organització Mundial de la Salut.

Després de més de deu anys de retards, este és un projecte prioritari per a la salut de més de dos-centes mil persones de la ribera i molt més necessari i urgent que altres projectes faraònics innecessaris executats en la nostra Comunitat.

Comunicat PSPV Ribera Alta

12 Comentarios

 1. No se como se puede decir que hay que informar en comision informativa cuando ha habido tres reuniones de portavoces abiertas a todos los concejales convocadas expresamente para tratar este tema.
  ¿Que quieren las concejalas del PSOE si en la segunda de ellas la portavoz dijo que no le interesaba lo que allí iba a contarse y que ella solo queria saber si tenia permiso para ver la depuradoras?
  ¿Para que todo el numerito si la portavoz dijo que ella iba a desmarcarse del resto, antes de conocer la informacion que se iba a exponer a continuacion?

 2. Això es el «colmo» ara va i, entre la suspesa de militancia del PSOE i, a pesar d’això, Portaveu del Grup Municipal Socialista i la super Secretaria General del PSPV de Carcaixent i membra de la Executiva Comarcal ( pareix ser que Secretaria de Salut ), li fan fer el ridicul mes espantós al PSPV de la comarca fent-los demanar a l’Alcaldessa informació que l’ha donada de sobra en diferents comissions informatives.
  Aneu fiant-vos d’aquestes senyores, aneu, que vos van a ver tornar bojos i fareu el ridicul seguit, seguit.
  Per altra banda, en la questió de la Potabilitzadora ja estaria bé que algú ficara en el seu lloc al PP per gastar-se els diners en dispilfarros com la formula 1, aeroports que no serveixen i gurtels i negarlos per a la salut dels ciutadans de la Ribera que ens estem enverinant des de fa mes de 20 anys vevent aigua amb mes nitrats que en Fos Bucraa.

 3. Quina indecencia!!! Ara si que eu tocat fons!!! Jajaja que poca informació teneiu del que passa, bueno que,… sent Conxa Gomis i la Dasca quí vos passa la informació. El tema de l´aigua a Carcaixent ja fa 1 setmana que està clar, pero clar, la despetorra necessita sentir-se important e involucra a qualsevol per a fer el rídicul. Robert, comences amb bon peu, et consideraba més coherent, peró els fets estàn mostrant-me le contrari. Ale xic, preocupat del teu poble que pa 3 anys que et queden,…

 4. ¡¡¡¡ Que incompetentes son esta gente del Psoe !!!!
  Se lo han puesto » a huevo » al PP para publicar una nota de prensa desmintiendolo todo y resaltando la incompetente forma que tiene el Psoe de hacer política dejando de lado el interés del ciudadano y centrandose en un populismo barato ( que el Psoe entiende que es lo mejor para su partido ).

  ¡¡¡ Menudo ridículo !!!!

  O estos del Psoe se quitan de encima a la Conxa y Cía urgentemente o habrá fracaso absoluto en el futuro.

  Dada la imcompetencia con la que está actuando el PP en Carcaixent , jamás hubiera imaginado que álguien lo pudiera hacer peor , pero Conxa y la cuadrilla son la excepción que acaba de confirmar esa regla.

  Psoe , «enhorabuena» de parte del KAKO
  Jaaaaaa Jaaaaaaaa Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 5. Anem a vore, el tema de l’aigua ja està clar, jo soc un ciutadà del poble i sense anar a cap comissió m’he enterat de com es solventarà el problema. Exactament, que demana el PSOE? Més informació? La tindrieu si la sra. Conxa no se n’haguera anat a mitan comissió informativa on es tractava el tema. Més serietat perfavor! Sols feu que cagades!

 6. Que manera de pedre el temps, si aixó es tot lo que sap fer el psoe, aviats estem.
  Que gol li han colat entre la Dasca i la Gomis.

 7. Tranquils, ara vindrà l’executiva comarcal del PSOE i ens posa aigua bona en uns dies. No sols son personatges «pintorescos» sinò d’una inutilitat més que evident. Estic d’acord, estadísticament és impossible que el PSOE trobe gent més nefasta, així que feu-li cas a Willy que qualsevol canvi vos farà millorar!.
  Per cert, he confirmat que les senyores representants del PSOE no acudeixen a moltes de les comissions informatives. Això no sols ens dona el nivell de la informació que poden fer trascendir al ciutadà sinò també el seu nivell personal de dedicació, treball i responsabilitat: baix zero!.

  • OPINADOR= Chivato jaaaaa jaa jaaaaaaaaaaa
   ¿ Y que gana el ciudadano con que asistan los del Psoe a las Comisiones ?
   ¿ Porqué , ya que tienen usted tan buenas fuentes , no nos cuenta a lo que se dedican » las del Psoe » cuando deciden asistir ?
   ¡¡¡¡¡ Venga valiente !!!! Jaaaaaaa Jaaaa Jaaaaaaaaaaaa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here