El PSPV d’Almussafes tria a Toni González com a secretari general per a «guanyar les elecciones municipals»

0
687
Toni González, secretari general

El Partit Socialista d’Almussafes va realitzar la seua Assemblea Local on Toni González va ser triat com a Secretari General en un dia de debat i exercici democràtic. L’esforç d’aquests quatre anys de treball orgànic ha sigut compensat amb la reelecció de González com a líder dels socialistes a Almussafes.

Posteriorment, el nou Secretari General va presentar l’Executiva que conformarà el marc de treball per als pròxims quatre anys. Com a novetat, destaca l’ampliació del grup a 25 persones així com la creació de diverses Secretàries per a atendre als diferents sectors i poder fer front als problemes d’aquesta localitat de la Ribera Baixa. 2012 s’ha convertit l’any de llançament de Toni González, en ser triat Vicesecretari General d’Organització de la Ribera Baixa, membre del Comitè Nacional en el passat Congrés d’Alacant i reelegit com a líder orgànic dels Socialistes a Almussafes. Andrés López es convertirà en el número dos de l’Agrupació en afrontar el nou repte de la Secretaria d’Organització en la qual coordinarà les diferents Secretaries que conformen l’Executiva, així com la substitució del Secretari General quan siga necessari.

Segons paraules de González: “El nou projecte afronta amb optimisme l’objectiu de treballar i guanyar les Eleccions Municipals de 2015 per a tornar a recuperar l’Alcaldia d’Almussafes. El nou grup combina experiència i il·lusió i afronta aquesta nova etapa amb la motivació de l’augment del nombre de simpatitzants i militants en aquest últim any”.

Andrés López, secretari d'Organització

Així mateix va declarar que “Un dels principals objectius de la nova Comissió Executiva és obrir vies de diàleg amb les Empreses del Polígon Industrial i els Sindicats per a fomentar la contractació de treballadors d’Almussafes. També és important destacar que el pacte entre el PP i el BLOC a Almussafes ha suposat un increment de les polítiques de retallada que el Partit Popular està aplicant en la nostra població. Des del PSPV hem d’impulsar polítiques socials, progressistes i d’esquerres i, en aquesta dinámica el BLOC ha de saber que comptarà amb el nostre suport”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here