Antoni Lozano és reelegit per unanimitat secretari general del PSPV d’Alginet

0
346

Antoni Lozano /Foto: Francisco García

La gestió i la nova executiva foren aprovades també per unanimitat Antoni Lozano fou reelegit secretari general del PSPV-PSOE d’Alginet per unanimitat.

L’assemblea que celebrà la militància d’Alginet dijous passat votà a favor, per unanimitat també, la gestió de l’executiva durant l’últim any. Cal recordar que Lozano va accedir a la secretaria general fa ara un any, després d’un temps on el partit havia estat dirigit per una gestora. La nova executiva també fou aprovada per unanimitat. Lozano va agrair el suport dels militants en este últim any i va manifestar que “el partit està molt unit i això és molt positiu perquè permet centrar- nos en l’acció de govern”.

“Ara més que mai és important governar amb el recolzament d’este grup de persones perquè el poble necessita el PSPV, el poble necessita polítiques d’esquerres i no un PP que està afonant el país amb decisions que afavoreixen els que més tenen i fan mal les classes mitges i baixes”, assegurà Lozano. Lozano també va voler remarcar el pes de l’agrupació d’Alginet dins de les executives comarcal i provincial.

“A l’executiva provincial hi ha dos membres de l’agrupació d’Alginet, Lluis Carrascosa és adjunt a la secretaria de vivenda i Celeste Garcia treballarà en l’acció electoral. Estem molt contents de tindre dos representants en la direcció provincial”. A l’executiva comarcal hi ha tres alginetins: Antoni Lozano n’és el president, José Martínez del Rey és el secretari de Relacions Instit. i Acció electoral i Viqui Martínez ocupa una vocalia.

“Este bon moment de l’agrupació d’Alginet es reflexa en que el partit ens respecta i ens té en compte a l’hora de prendre decisions”, afirma el secretari general. La nova executiva local aprovada per unanimitat té, entre alguns dels càrrecs més destacats, a Raúl Palau a la secretaria d’Organització, a Celeste García a la secretaria d’Acció Electoral i a un històric del partit a la presidència: Rizal Gómez, “el tio Rizal”, membre fundador de l’agrupació local que s’emportà una gran ovació de la militància “en reconeixement a tants anys de lluita, en moments bons i no tan bons, perquè el tio Rizal és l’exemple perfecte a seguir per tots els militants d’Alginet”, afirmà Lozano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here