Mónica Oltra diu que amb la reforma de l’avortament que pretén Gallardón «retrocedirem 20 anys»

0
239
Mónica Oltra

El grup parlamentari Compromís demanarà la compareixença del Conseller de Sanitat, Luis Rosado, perquè explique la nova reforma de la llei de l’avortament que preveu tornar al sistema dels supòsits tal com ha anunciat el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón.

Segons ha declarat la portaveu adjunta de la formació al parlament valencià, Mònica Oltra, “ja fa temps que el PP tenia intenció de reformar la llei de l’avortament, de fet es una de les poques propostes que es compliran del seu programa electoral si tot esdevé com ha declarat el ministre de justícia, Ruiz Gallardón”.

Oltra ja ha anunciat que presentarà unes preguntes al conseller de Sanitat, Luis Rosado, perquè explique quines van a ser les noves condicions per a interrompre l’embaràs ja que, a partir d’ara, la malformació del fetus no serà motiu d’avortament.

La portaveu adjunta de Compromís i responsable en temes de salut, Mònica Oltra, ha manifestat el seu descontent davant la reforma i ha declarat que “aquesta llei suposarà retrocedir 20 anys en la història dels drets de les dona, per no parlar de l’estigma que açò suposarà per a totes les dones que no puguen pagar-se un avortament en l’estranger”.

Segons Oltra, “si tenim en compte el mal funcionament, la lentitud i la ineficàcia de la llei de dependència que ha d’atendre a les persones amb discapacitats i necessitats especials, les famílies es voran ara, i gràcies al PP, en una situació de desempara total i, a més a més, els drets de les dones retrocediran a l’època feudal, que és on li agrada estar al PP de Rajoy”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here