Enric Morera assiteix als actes del dia de Sant Bernat a Carlet

3
455

El Síndic del Grup Parlamentari Compromís de les Corts Valencianes i Secretari General del Bloc, Enric Morera, ha assistit hui a Carlet, a les celebracions de la festivitat de Sant Bernat. Morera ha assistit a la tradicional romeria que se celebra durant el matí cap a l’ermita de Sant Bernat, junt als regidors de Compromís i altres militants i simpatitzants d’aquesta formació a Carlet, i ha participat dels actes que han congregat centenars de carletins a l’ermita de sant Bernat.

El síndic de Compromís ha aprofitat l’estada a Carlet per a manifestar que és necessari reforçar la prevenció front als incendis forestals i ha declarat que “des del Grup Parlamentari  farem  un seguiment de les actuacions en les zones devastades pels incendis, entre les quals diverses partides del  terme municipal de Carlet”.

Morera a l'erminta de Sant Bernat

3 Comentarios

  1. Señor Morera?, los del Bloc de Alzira no le han invitado a visitar la Pileta de Sant Bernat de Alzira?
    Porque ahora donde son las fiestas patronales y bernardinas es en Alzira.

  2. Aixo com pot ser? Però que era els del Bloc van als actes religiosos i tot? Quien os ha visto y quien os ve! Que fort!
    El morera eixe traslladar-se de poble i tot per a anar a un acte religios…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here