Marta Trenzano sustitueix Gregori al front del PSPV d’Algemesí

0
439

Emili Gregori amb Marta Trenzano
Marta Trenzano

Els socialistes d’Algemesí van escollir ahir la nova comissió executiva que va sumar el suport del 90% de l’assemblea local. Trenzano agafa el testimoni d’Emili Gregori que ara serà el President.

El PSPV d’Algemesí ix reforçat i unit de l’assemblea celebrada dijous passat 19 de juny. Solament es va presentar una candidatura que encapçalava Marta Trenzano i que aglutinava al grup municipal, als representants dels sindicats i a molts referents de l’agrupació local.

Segons Trenzano “hem creat un equip per a treballar i enfortir al grup municipal amb l’únic objectiu de guanyar les pròximes eleccions”. En la nova adreça Emili Gregori serà el President, Palma Egido la Vicesecretària General, Pau Montalvà el Vicesecretari de Relacions Institucionals i Enric Trull d’Organització.

La nova Secretària General ha assegurat que “volem comptar amb la militància més activa que mai hem tingut, volem que s’impliquen en la vida política municipal i que ens ajuden a transmetre el nostre missatge als ciutadans. El resultat de l’assemblea deixa ben clar que aquest projecte és sòlid i que els socialistes sabem que ha arribat el moment de treballar junts per a recuperar l’alcaldia i canviar les polítiques del govern del PP”.

El PSPV se suma a la protesta ciutadana

L’assemblea va coincidir amb la convocatòria de manifestacions en tota Espanya. Els socialistes d’Algemesí van coincidir a l’hora de sumar el seu suport a les reivindicacions de centenars de milers de ciutadans que protestaven contra les dures retallades anunciades pel Govern de Rajoy.

Davant aquesta circumstància Trenzano va afirmar que “amb la crisi com a excusa perfecta volen desmantellar l’Estat del Benestar que tant ens va costar construir als socialistes, davant aquest atac brutal a la igualtat i la solidaritat és la nostra obligació reivindicar la política com a única solució per a eixir de la crisi. Des de la executiva d’Algemesí també anem a acostar el muscle perquè el PSOE recupere el govern de l’Estat i el de la Generalitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here