El jugador professional de bàsquet Juan José Triguero compartix entrenament amb els xiquets del Campus de Sueca

0
501
Triguero amb els xiquets del campus de Sueca

Juan José Triguero, jugador de l’equip Cajasol de la lliga ACB de bàsquet, ha visitat la nostra ciutat invitat pels organitzadors de l’Escola d’Estiu Bàsquet Sueca, SUECAMP 2012. Durant tot el matí d’ahir, Triguero va compartir entrenament, en les instal·lacions del Pavelló Cobert, amb els cinquanta xiquets que participen en esta primera edició del Campus. A més, el jugador professional de bàsquet es va sotmetre també a les preguntes que li van voler fer els menuts. Les regidores d’Esports, Teresa Ribes, i Acció Social, Pilar Moncho, van assistir també a la trobada entre Triguero i els xiquets participants del Campus.

La I Escola d’Estiu Bàsquet Sueca ha estat promoguda per tres jugadors del Club Bàsquet Sueca: Raúl Matoses, Josep Santamatilde i Javier Ortells. SUECAMP 2012 s’està desenvolupant del 2 de juliol al 10 d’agost i, entre les activitats organitzades, figurava esta trobada amb jugadors consagrats com és el cas de Triguero o de Carles Franco.

“Es tractava d’una jornada d’exhibició en què hem portat a dos jugadors, un de primera divisió i l’altre de primera nacional, perquè els xiquets i xiquetes coneguen un poc millor el que és el bàsquet professional i que disfruten. Triguero és el capità del seu equip i membre de la selecció espanyola B, un jugador amb molta experiència que va coincidir a Gandia amb un dels organitzadors del Campus, Raúl Matoses”, ha assenyalat, Miquel Furió, president del Club Bàsquet Sueca.

“La idea d’organitzar este Campus va sorgir este hivern quan, Josep Santamatilde, Javier Ortells i jo, vam pensar muntar una escola d’estiu en la qual, al mateix temps, els xiquets disfrutaren amb este esport i, en un futur, pogueren formar part del Club”, en paraules de Raúl Matoses, un dels organitzadors del Campus.

“Ha sigut una gran iniciativa per part dels organitzadors, els quals han treball molt i molt dur. Estic molt contenta per la gran acceptació que ha tingut este Campus a pesar de ser la primera edició, per la qual cosa estic segura de què l’any que ve la participació serà encara major. És un Campus molt complet, perquè permet als més xicotets estudiar i realitzar tot tipus d’activitats. A més, també els permet triar els dies o setmanes que volen assistir”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

El que hem intentat és ajuntar, d’una banda, allò que és una escola d’estiu i, d’una altra, allò que és un Campus d’un esport concret. Així, els xiquets i xiquetes poden repassar els seus estudis, disfrutar d’activitats variades i, al mateix temps, formar-se en el bàsquet per a conéixer millor este esport i el Club. Però sobretot, que se ho passen bé”, ha afirmat Josep Santamatilde, un altre dels organitzadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here