Joves d’EU recolza la protesta antitaurina de demà a Alzira

0
388

Protesta realitzada l'any passat

Joves d’Esquerra Unida d’Alzira recolzarà un any més la protesta antitaurina convocada per al proper divendres per Lacua i reclamarà unes festes dignes sense espectacles que suposen un maltractament i un abús dels animals.

Per a Joves d’EU-Alzira no hi ha tradició a Alzira que sustente els espectacles taurins, a banda que són activitats de risc. Aquesta actitud de l’equip de govern d’entestar-se any rere any a promocionar els festejos taurins vulnera allò que va manifestar el Consell Valencià de Cultura en el 2009, que recomanava que no es realitzaren aquestes activitats de bous al carrer i altres festejos taurins on no es venien realitzant fins ara. Tampoc el PP en les Corts Valencianes ha pogut declarar fa unes setmanes Bé d’Interès Cultural aquests espectacles, en no comptar amb el suport de les entitats culturals del País Valencià. L’equip de govern ha destinat 5.000 €, igual que l’any passat, als festejos taurins en les Festes d’Alzira, mentre altres activitats que sí són tradicionals en el nostre poble al juliol (com ara les esportives) han vist reduïdes les seues ajudes en un 65%.

Per aquesta raó, una vegada més ens sumem a la reivindicació d’unes festes dignes sense espectacles taurins i fem una crida a la ciutadania per a que done el seu suport i participe de la manifestació que ha convocat l’Associació protectora d’animals Lacua per al divendres 20 de juliol a les 19:00 hores en el Parc Pere Crespí. “Si fan tradicionals els bous nosaltres farem tradicional la protesta”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here