Adispac som tots /Opinió: Xavier Cantera

0
484

Com tots els anys, ADISPAC, Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual d’Alzira i Comarca, entregarà demà, divendres, en el transcurs del Sopar d’Estiu, que se celebrarà en el Restaurant la Masia a les 22 h,  els reconeixements “ADISPAC SOM TOTS 2012”. En esta ocasió, les ceràmiques de Xavier Claur, símbols de la distinció concedida per la Junta d’Adispac, aniran a les mans d’Enrique Folgado Pérez com a secretari que ha sigut durant molts anys i fundador de l’Associació i del Centre Ocupacional la Ribera,  a les expertes i càlides mans de qui ha sigut durant 35 anys la psicòloga titular del Centre Ocupacional i un dels pilars fonamentals de la història de l’Associació, Soledad Carreño Albín.

Arreplegarà també la ceràmica original. l’operari del Centre Ocupacional Joaquín Ferragud Carbonell pel seu esforç personal en el seu procés d’aconseguir la màxima autonomia i integració amb els suports de la seua família, dels professionals i dels seus companys de taller. I  la quarta ceràmica anirà a les mans de la Família Sanchis, empresa “Espejos Sanchis”, per la seua col·laboració en la integració laboral de les persones amb discapacitat i pel seu suport en les activitats ocupacionals i terapèutiques del nostre centre.

Adispac vol agrair a totes les persones, socis, empreses i institucions, mitjans de comunicació i voluntaris la seua participació per fer realitat l’objectiu d’aconseguir que l’obra social de la nostra associació siga patrimoni de tots, com així ho indiquen els reconeixements: “ADISPAC SOM TOTS”.

Xavier Cantera, col·laborador voluntari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here