Almussafes acull el primer concurs municipal de Tapes en Festes

0
346
  • Huit establiments hostalers han competit per la millor tapa creativa

  • Durant quatre jornades s’han servit 3.200 unitats

El Club Gastromónico “El Putxeret” d’Almussafes va clausurar, dimarts passat dia 10, la primera edició del Concurs Municipal de Tapes en Festes, un esdeveniment gastronòmic que ha permés que, durant quatre jornades, els veïns i veïnes de la localitat hagen pogut degustar una selecta gamma de tapes en els huit bars i restaurants participants.

El primer Concurs Municipal de Tapes en Festes, certamen promogut pel Club Gastronòmic “El Putxeret” d’Almussafes en col·laboració amb el propi consistori municipal, s’ha clausurat amb èxit.

La promoció de la gastronomia local i la reactivació de l’economia han sigut els principals objectius per a la convocatòria de l’esmentat esdeveniment gastronòmic, desenrotllat des de dissabte passat dia 7 i fins al dimarts dia 10, en un total de huit establiments hostalers del municipi.

Els bars Nadal, Mesón, Ibiza, El Cantonet i Polideportivo, junt amb el restaurant Días de Vino y Rosas i els bars pizzeries Altamar i Bocapizz han elaborat un màxim de huit tapes de creació pròpia per establiment que els clients han pogut degustar, junt amb una beguda, per un preu de 2 euros. L’organització de l’esdeveniment confirma que “en total s’han comptabilitzat 53 tapes, una selecció gastronòmica que ha permés servir 3.200 unitats durant les quatre jornades previstes”.

Encara que l’horari mínim de participació en el concurs es va establir entre les 11.30 i les 13.30 hores del matí i entre les 18.30 i les 20.30 hores de la vesprada, els bars i restaurants participants en esta primera convocatòria gastronòmica han pogut ampliar la franja horària per a possibilitar una major assistència d’usuaris.

La cultura del tapeig, presentada per primera vegada coincidint amb les Festes 2012, ha tingut una gran acollida entre els veïns, atés que els productes servits han tingut un gran nivell i el certamen s’ha clausurat amb un total de 137 vots vàlids emesos pels clients. La qualitat de la tapa, l’originalitat, la presentació i l’amabilitat del personal de l’establiment quant a l’atenció al client han sigut els criteris valorats per part dels veïns per a l’emissió del seu vot.

Aprofitant la celebració de l’Homenatge a la Paella de dissabte que ve dia 21, està previst que a les 24 h., es procedisca a l’entrega dels premis del certamen en el mateix carrer major, i més concretament als voltants de les dependències policials. Els huit establiments participants en el concurs rebran un diploma acreditatiu. Així mateix, l’establiment que ha obtingut un nombre més gran de vots per una de les seues tapes rebrà una placa acreditativa de La Millor Tapa 2012.

Finalment, entre els 137 impresos de votació emesos pels clients se sortejarà un dinar o sopar per a dos persones en el mateix establiment guanyador del certamen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here