Èxit de la Banda del Pop a la Sala Simbiosi d’Alzira

0
332
Concert a la Sala Simbiosi

El passat dissabte 14 d’agost La Banda del Pop mostrava el seu enèrgic directe a la Sala Simbiosi d’Alzira, dins el marc de la Gira I love 80 amb la millor música dels 80 interpretada per dues veus (masculina i femenina), un teclat, una bateria, un baix i una guitarra. El concert començava passades les 23.30h amb els teloners Sticky Fartons.

Després de calfar motors amb aquest grup de pop- rock, va ser La Banda del Pop qui s’encarregà de continuar fent ballar, cantar i també emocionar el públic assistent recordant temes convertits ja en mites de grups com Radio Futura, Queen, Deacon Blue, U2, Simple Minds, Alaska, Tequila, Hombres G, Tino Casal o Los Ronaldos, entre molts altres. Més de dues hores de concert que sens dubte convertiren la nit de dissabte en una vetlada que no va deixar indiferent a cap dels assistents. I per acabar d’arrodonir l’espectacle dj Benhouse va ser l’encarregat de tancar la nit una vegada acabats els concerts en directe amb una bona dosi de música estiuenca per a moure l’esquelet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here