Treballadors de RTVV impedixen l’emissió de l’informatiu de migdia per l’ERO

0
339

Treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) han impedit este dilluns l’emissió de l’informatiu de migdia després de conèixer la proposta d’expedient de regulació d’ocupació (ERO) presentada per la direcció i que podria afectar un màxim de 1.295 treballadors, de manera que la plantilla es reduiria a 400 treballadors.

Segons informa la secció d’Intersindical en el seu compte de twitter, treballadors del grup han ocupat el control de l’estudi d’informatius per a evitar que poguera començar l’emissió a les 14.00 hores davant de la negativa d’informar dels acomiadaments anunciats.

Fonts sindicals han explicat a Europa Press que al voltant d’un centenar de treballadors han recorregut diferents dependències de l’empresa després de conèixer esta proposta i finalment han ocupat el plató des del que s’emet l’informatiu diari.

Poc després, en antena ha pogut veure’s el grup de treballadors a l’interior de l’estudi i un d’ells ha pres la paraula amb un megàfon per a assegurar que «els treballadors van a lluitar per a mantindre una televisió pública per als ciutadans». «Ens ho volen robar tot», ha lamentat este portaveu dels treballadors, que ha estat aplaudit per la resta del grup, que també ha demanat dimissions.

Entorn de les 14.15 hores, s’ha interromput l’emissió d’esta protesta amb un fos a negre de la imatge. Al voltant de cinc minuts després, s’ha représ l’emissió del canal públic amb un documental.

EP

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here