Mig centenar de sindicalistas esbronquen a Fabra a l’Alcúdia per les retallades

0
448
Fabra a l'eixida d'Istobal

La concentració vista des d'una finestra d'Istobal

Com és habitual durantes aquests dies, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, cada vegada que té un acte, té una protesta dels sindicats i dels treballadors per les retallades tant del Consell com del Govern de Rajoy.

Aquest matí Fabra ha visitat l’empresa Istobal de l’Alcúdia i allí es van congregar mig centenar de sindicalistes d’UGT i CCOO amb pancartes. A l’arribada del president i del conseller Máximo Buch va haver-hi esbroncs amb crits de «no als retallades».
Els sindicalistes eperaren a Fabra a la seua eixida per a fer arribar les seues protestes encara que el president no va fer massa cas, es va pujar en el cotxe oficial i es va marxar.
El secretari comarcal d’UGT, Pepe Esteve, va manifestar la seua «indignació» per les retallades «que ens van a fer més pobres». El sector més feble de la població «està desempar
Sindicalistes a les portes d'Istobal

at». Esteve va lamentar la intervenció de la Comunitat Valenciana, «és una vergonya per als valencians».

Josep Antoni Carrascosa, secretari general de CCOO va ressaltar que el PP ha deixat «un panorama desolador. És una vergonya que per exemple pugen de 52 a 55 anys l’ajuda a aquelles persones que no tenen res». Carrascosa va dir que divendres passat el Govern «ha deixat sense empara a treballadors i a la classe mitjana» i va pronosticar un «augment de la conflictivitat laboral».
Text i fotos: Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here