Periodistes de la comarca denuncien davant la UEFA i la FIFA la possible compra d’un àrbitre per polítics d’Alzira

8
327

Tant la Federación Espanyola de Futbol com la UEFA i la FIFA rebran hui la denuncia feta pels periodistes de la comarca davant la més probable compra d’un àbritre per part dels regidors de l’Ajuntament d’Alzira.

Els fets es produiren,anit, a l’estadi de Venècia, concretament al camp popularment conegut com "La Gàbia" durant el tradicional encontre de futbol que disputen els periodistes dels mitjans locals i comarcals contra els polítics d’Alzira.

Partit amanyat

A les acaballes de la primera meitat i quan el marcador registrava empat a 3 gols, després que els "plumilles" remuntaren un 0-3 en contra, l’àrbitre, un tal Teixeira-Nebot Vitienes, donà als regidors, com a vàlid, un gol marcat en flagrant situació de fora de joc. La justificada protesta encapçalada pels dos periodistes més veterans, Vicent Cucarella i Xavier Espanya no va ser atesa per l’home del xiulet que ni tan sols vestia de negre.

Però l’evidència de compra arbitral no s’acabà ahí, només començar la segona part i en una situació encara més clara que l’anterior el col.legiat, no es sap de quin col.legi, tornà a beneficiar la classe política. L’àrbitre davant les reiterades protestes reconegué que uns minuts abans de començar el partit havia modificat el reglament pel que fa a la regla del fora de joc, modificació que sols havia explicat al bando comprador.

Els periodistes investiguen, a hores d’ara, si el pagament a l’àrbitre – de varios milers d’euros- s’ha fet, bé rascant-se la butxaca els membres de la Corporació, bé com és sospita amb fons públics.

La denuncia va acompanyada per dos videos

A més aporten dos videos, grabats per Alzira Té Veu i pel càmera de Ribera TV, Pedro García, que malgrat estar de vacances va treballar anit, davant la sospita que passara el que realment passà; que l’encontre estava amanayat com reconegué, mig en serio mig en broma, un alt càrrec municipal durant la retirada als vestidors.

Als periodistes, els ha cridat l’atenció la doble i extranya aliança que ahir ajudaren el govern municipal;  d’una part per varios membres de l’oposició,- inclosa una regidora que mai va deixar en "Pau" a la defensa- que fora del camp no fan  més que jugar en contra dels governants i d’altra d’ uns quants funcionaris, que malgrat patir retallades en els seus sous i, fins i tot, veure com els ha volat l’extra de Nadal, deixaren desemparats els periodistes tot i que éstos no tenien recanvi a la banqueta, donat que la crisi ha colpejat durament els mitjans de comunicació.

Tardor municipal més que calenta

Es per això, segons han confessat a Riberaexpress, que als regidors denunciats els espera "una tardor molt calenta", mentre que es preparen els funcionaris i els sindicats, que quan demanen, per favor, als periodistes que "davant d’una concentració de tan sols 50 manifestants, en fiquem 5.000, el que farem a partir d’ara serà, de forma unànime, en tots els mitjans, dir que només han participat en  la protesta, 5 ó 6 manifestants encara que òmpliguen la Plaça Major i l’Avinguda Sants Patrons".

Així i tot, els periodistes encaixaren el colp amb esportivitat i l’entrega de trofeus fou tot un acte de germanor, encara que semblava que l’àrbitre que, a la fí de l’encontre, es va escapar per un forat de La Gàbia, s’havia disfressat de regidor d’ Esports. Com que no tenien la conciència tranquilas li concediren el trofeu, al millor jugador del últims encontres, a l’entranyable periodista, Pasqual García, fet que va ser fortament aplaudit pels seus companys de tasques informatives i de futbolistes agraviats; Senso, Escandell i Fandos del Levante, Chordá i Roca d’Alzira Ràdio, Isaac de l’acabada de nàixer, Alzira Té Veu, Rafa Roca, d’Al Cor, a més de Cucarella, , i Espanya de Las Provincias i Riberaexpress, respectivament.

No donem els noms dels polítics denunciats, perquè fa uns minuts que el Jutat de Guardia d’Alzira, ha decretat secret de sumari davant un nou probable cas de corrupció.

Periodistes de la Ribera

Els polítics (denunciats de blau) amb els periodistes (denunciants)

8 Comentarios

  1. jajajajajajaja, i per favor l’any que ve que el parit no coincidisca amb el Festival de Bandes de Sant Bernat.

  2. Que buen rollito. a drisfrutar.quien paga las equipaciones?qien paga la cena?
    que caraduras y que pelotas que sois todos

  3. Ja m’estranyava a mi que l’única cosa que quedava sense contaminar per la corrupció en la política, aquest partit, durara molt de temps sense ser infectat per aquest mal. I van ser ells, no podien ser altres i això que es tractava de jugar amb els peus i no amb el cap. Ho tenen tot infectat. Què casta¡ Encara sort que en aquesta ocasió el PSOE va saber estar millor situat, fora del camp, i no se li pot acusar a ZP de la corrupció arbitral. Bé,companys, ja està donant bons resultats l’elecció de la nova secretària general.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here