L’Alcúdia s’uneix a la concentració dels funcionaris contra les retallades de Rajoy

0
252

Al voltant d’un centenar de funcionaris de l’Alcúdia s’han afegit aquest matí a la concentració convocada pels sindicats UGT, CCOO i CSIF en protesta per la supressió de la paga extraordinària de Nadal i la reducció dels anomenats dies “moscosos”, mesures anunciades pel Govern el passat dimecres.

La protesta ha tingut lloc de 10:00 a 10:30 a la nova plaça per a vianants situada front del consistori, i han acudit a ella professors i professores i treballadors de l’Administració local, inclosos l’alcalde Robert Martínez i sis regidors, cinc d’ells del PSPV i un de Compromís per l’Alcúdia.

Durant la reivindicació, Carmina Galdón, mestra del col·legi Heretats, ha llegit un manifest en protesta per les retallades als drets dels treballadors públics: “La decisió de suprimir la paga extraordinària de Nadal suposarà una pèrdua de poder adquisitiu d’aquest col·lectiu d’un 6 o 7 %, afectant més a aquells col·lectius amb retribucions més baixes com són el personal subaltern o auxiliar, però que, en qualsevol cas, sumat a les retallades retributives anteriors ens situen en una reducció d’ingressos que oscil·la al voltant del 30%”.

Durant la concentració també s’ha pogut veure una pancarta que resava “Tots junts salvem l’escola pública. No a les retallades”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here