Funcionaris de diverses administracions protesten a Alzira contra les noves retallades del Govern

0
413

El nou pla de retalls presentat pel president del Govern, Mariano Rajoy, constituïx segons el parer dels sindicats amb presència en la Taula General de la Funció Pública Valenciana (UGT, CCOO, CSI-F, FSES i INTERSINDICAL VALENCIANA) una agressió sense precedents, no ja als drets dels empleats públics, sinó al conjunt de persones treballadores i de la ciudadania en general amb la reducció del subsidi d’atur, més retallades en el sector de la dependència, mesures restrictives sense concretar en el Sistema de Pensions, augment de l’IVA general al 21%, privatització de serveis públics, etc.

Per això, enfront d´aquestes mesures els sindicats han convocat per a hui en tot el País València concentracions en les portes de tots els centres de treball de les diferents administracions públiques i empreses del sector públic de 10.00 h a 10.30 hores.

En la Ribera el treballadors i treballadores han respost majoritàriament a la convocatòria i s´han concentrat a la porta de les diferents administracions públiques que tenen seu a la nostra comarca, en els Ajuntaments, els Jutjats, administració d’Hisenda, hospital de la Ribera, dels centres de Salut , del Centre de Salut Publica d´Alzira, etc.

En l´Ajuntament d´Alzira a la concentració han estat presents els regidors i regidores dels partits de l’oposició, Compromís, EU i PSOE, per a mostrar el seu rebuig a aquestes injustes mesures que afecten a  tots el ciutadans.

Comunicat de l´ Area Publica de CCOO.PV en la comarca de la Ribera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here