L’assemblea de la UD Alzira aprova la candidatura de Giménez en una tensa i crítica sessió a la gestió econòmica de Pepe Bosch

4
391
Miguel Carrasco i Juan A. Sanjuán

L’assemblea de socis de la UD Alzira ha donat esta nit llum verda a la candidatura encapçalada per Javier Giménez, la única presentada per a dirigir els destins del club blaugrana durant les pròximes quatre temporades.

Deute de 538.000 euros

La reunió ha tingut moment d’alta tensió davant les crítiques a la gestió econòmica realitzades per alguns socis, donat que esta entitat esportiva arrossega un deute de 538.000 euros, segons han revelat els membres de la gestora.

D’este deute hi han 198.000 euros que la UD Alzira deu al fins ara president, Pepe Bosch, mentre que als jugadors s’adeuden algo més de 111.000 euros per les cinc nòmines acumulades durant la passada temporada.

També hi han deutes a Hisenda per l’IVA cobrat per la publicitat però que no s’ha ingressat com és preceptiu.

El dèficit de l’escola supera els 42.000 euros

Pel que fa a l’escola de futbol el dèficit reconegut pels antics dirigents supera els 42.000 euros. A este respecte un soci ha qualificat de "nefasta gestió" en destacar que els 10 tornejos organitzats han resultat deficitaris, en declarar uns ingressos de 3.300 euros davant uns gastos de 8.000. "El negoci l’ha fet l’empresa organitzadora", ha criticat altre soci, mente l’ex-vicepresident, Miguel Carrasco, ha destacat l’elevat nivell dels tornejos i que "són més cars d’organitzar del que se pensa davant  els quantiosos gastos d’arbitratges".

Autocrítica dels exdirectius

El president de la gestora, i ex-secretari del club, Juan Antonio Sanjuàn, ha fet autocrítica, en reconèixer que "ha sigut un any molt dur, en una situació motl complicada, on el concepte per publicitat ha esta catastròfic". Sanjuàn ha tirat flors cap a la directiva entrant, "estic convençut que faran una millor gestió perquè poden obrir portes tancades per a nosaltres". Altre soci i exdirigent, Rafa Roca, va preguntar en l’assemblea, " a quants directius de la UD Alzira els ha costat els diners que ha ficat Ppepe Bosch?".

Un soci de tota la vida que ha estat en nombroses directives, Juan R. Sales Solaz, ha ficat el dit en la llaga blaugrana en manifestar que "la afició de la UD Alzira està morta des de fa varios anys", per a tot seguit  agraïr l’entrada de la nova directiva "perquè així podrem disfrutar d’una temporada més de futbol".

Giménez explicarà el seu projecte a finals de la pròxima setmana

En les primeres declaracions del nou president,fetes a Riberaexpress, poc després de ser validada per l’assemblea la seua candidatura, Javier Giménez, ha manifestat que "convocarè una assemblea a finals de la pròxima setmana per donar personalment les gràcies a tots els socis, per confiar amb mi i per presentar el projecte per a la pròxima temporada".

En l'assemblea s'han viscut moments d'alta tensió

Giménez no ha pogut estar hui en l’assemblea en patir hui a València, un familiar, una intervenció quirúrgica, que ha estat molt positiva fins manifestar el president que "hui m’ha tocat la loteria". Per cert que Giménez va demanar l’ajornament de l’assemblea celebrada hui, el mateix que han fet els membres de la Plataforma per la UD Alzira només començar la reunió. Uns membres que es reuniren ahir amb Giménez per expresar-li el seu recolçament.

El nou mandatari pretèn fer un projecte "il.lusionant", amb preus dels passes i d’entrades inferiors  als de la passada temporada perquè "els seguidors de la UD Alzitra tornen al Suñer Picó".

Riberaexpress / Text i fotos

4 Comentarios

  1. tampoco ha sido tan tensa, porque poco habia de decir que no se sepa, aunque ver como hay gente que lo unico que quiere es aprovecharse de las circustancias para hacer sangre, te das cuenta que no quieren a la UD, desde luego que la directiva no ha estado muy acertada, pero creo sinceramente que la gente que hoy ha dado la cara se merece un 10, puesto que ademas de costarle dinero y tiempo han tenido la hombria de estar ahi, gracias J Antonio, Miguel y demas…

  2. Buenos dias, sr. aficionado, quien es usted para decir que una persona por preguntar i en su caso criticar una gestión del club no quiere al Alzira? seguramente usted llevara muchos años en la U.D. para hacer ese tipo de comentario, aunque no lo comparto ni mucho menos, la epoca de falta de libertad de expresión se acabo hace tiempo, y si despues de dejarnos el club en la completa ruina tampoco podemos ir a la asamblea y expresar nuestro malestar apaga y vamonos, y si encima los responsables del club ni aparecen peor aun, con lo que gracias por dar la cara NADA DE NADA, es la obligación de ellos, sino seria muy facil, cojo el club lo gestiono fatal, no doy opción a que valoren mi gestión y encima ni doy la cara, ya esta bien de tapar el desastre en lo que se ha convertido el club en los ultimos años. Respeto su opinion pero por favor no nos haga tontos a todos.

  3. Hola «soci» tambien respeto su opinion, no tengo ningun interes en generar discordia con el tema de la UD, la gestion como bien digo es desacertada, pero ya esta, cierto es que ha faltado gente que deberia haber dado la cara, pero los que han estado, merecen un respeto.
    Preguntar se puede desde luego, pero no con mala intencion y desde luego que la Asamblea es el lugar donde se ha de hablar, no por fuera, tampoco pretendia hacer tonto a nadie, cada uno somos suficientemente conocerdores de todo, aunque a veces se distorsionan las cosas.
    A lo dicho, todos juntos haremos mas grande la UD,

  4. Hola «aficionat», jo tampoco tengo ninguna intención de seguir con la discordia, pero para finalizar mis comentarios querria decirte que «mala intención» es dejar al club en la ruina al borde de la desaparición, y no preguntar sobre las cuentas del club.
    Me una a tu idea de que juntos haremos mas grande a la U.D. , y añado, sin niguno de los que nos han llevado a esta situación.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here