L’Escola d’Art Municipal entrega els 2.000 euros recaptats al missioner suecà José Guillem

0
569
Entrega del taló al misioner José Guillem

Este matí, en el saló de plens de l’Ajuntament, ha tingut lloc l’entrega de la quantitat recaptada per l’Escola d’Art Municipal “Escultor Beltrán” en el sorteig benèfic que va organitzar fa unes setmanes per a ajudar els xiquets de Mali. A l’acte han assistit l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; el director de l’Escola, Juan Antonio Llopis; el missioner suecà que realitza labors humanitàries en Mali des de fa 30 anys, José Guillem; els regidors, Pilar Moncho, Dimas Vázquez, Enrique Vidal i Raquel Tamarit; l’artista que ha realitzat el mural ceràmic que es va sortejar, Emilia Carlos; l’afortunada guanyadora del premi, Conchín Ferrando; i familiars i amics del missioner.

Tant l’alcalde com el regidor de Cultura, han mostrat la seua satisfacció per la iniciativa duta a terme per l’Escola d’Art Municipal, així com la seua gratitud al missioner suecà per la labor tan encomiable que realitza en el país africà. El director de l’Escola, Juan Antonio Llopis, ha explicat com va nàixer la idea d’organitzar este sorteig solidari, gràcies al qual es va aconseguir recaptar la quantitat de 2.000 euros que l’alcalde li ha entregat este matí a José Guillem. També s’ha procedit a l’entrega del mural sortejat a la guanyadora.

Per a finalitzar, José Guillem, després d’explicar als presents les difícils circumstàncies en què viu la població de Mali, ha tingut paraules de gratitud per a totes les persones que han intervingut en esta iniciativa, així com per a tot el poble de Sueca pel suport mostrat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here