Javier Giménez anunciarà demà, a Huerto Yvancos, la seua candidatura a la UD Alzira

0
307

L’empresari alzireny, Javier Giménez, ha escollit el complexe Huerto Yvancos,(L’Ènova) per presentar, demà dimecres a les 13 hores en roda de premsa, la seua candidatura a la UD Alzira. Giménez per motius personals importants no podrà estar en l’assemblea del pròxim dijous, que, amb tota probabilitat, elegirà el seu equip per a dirigir el club blaugrana durant els propers quatre anys.

Al menys el president de la gestora, Juan Antonio Sanjuan, desconeixia hui que poguera presentar-se altra alternativa després la recent dimissió de Pepe Bosch i la seua junta directiva. 

Tancat el pressupost

Sembla que els requisits ficats per Giménez per encapçalar una candidatura s’han complit; com el recolzament de l’alcaldessa d’Alzira,  i sobre tot de reunir al voltant d’una xifra aproximada als 200.000 euros, imprescindibles per pagar els deutes més urgents i per fer una nova plantilla. Encara que Giménez no ha volgut desvetlar cap detall als mitjans de comunicació, en el seu entorn han assegurat hui a Riberaexpress que "té tancat el pressupost gràcies a la participació d’un patrocinador".

309.000 euros en gastos i 118.000 en ingressos

L’exdirectiu blaugrana pretèn destinar uns 80.000 euros per a fer la plantilla de la pròxima temporada, que podria ser entrenada per Frank Castelló, segons ha reconegut, mentre el pressupost pujaria fins els 309.000 euros, al afegir els deutes als jugadors i tècnics de la pasada temporada i els gastos de les corresponents partides per afrontar el nou exercici. Com que els ingressos prevists per Giménez s’eleven fins 118.000 euros, el desfase pressupostari considera el futur mandatari que rondaria els 200.000 euros.

L’Alzira deu a Hisenda, 22.000 euros, a la Seguretat Social, 15.000, als jugadors i tècnics de la temporada finalitzada, 80.000 euros i als jugadors d’anteriors temporades, 10.000 euros.

Per contra preveu per la pròxima temporada uns ingressos de 118.000 euros, que pensa recaptar amb passes, 40.000 euros, pel conveni amb l’Ajuntament, 45.000 euros, per publicitat, uns 10.000 euros, altres 5.000 pel bar i al voltant de 18.000 euros en concepte de taquilles.

Riberaexpress

Javier Giménez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here