El ciclisme benifaionenc destaca en la final autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat

0
431

Sara Alemany i Quique Tomás

Sara Alemany i Quique Tomás aconseguixen el títol de Campions autonòmics de ciclisme.

Zoe Garrido i Carles Ferrer s’alcen amb el subcampionat i Iker Bonillo aconseguix la tercera plaça en la prova.

El passat mes d’octubre es va presentar a Benifaió una nova escola base, la que acull a jóvens promeses del ciclisme benifaionenc baix el nom Club Ciclista Roquette Salvador Botella. La seua posada en marxa no ha pogut tindre millor resultat.

Diumenge passat es va celebrar en la ciutat alacantina de Sant Vicent del Raspeig la Final Autonòmica de Ciclisme dels 30 jocs esportius de la Comunitat Valenciana amb més de 280 participants. Els jóvens ciclistes de Benifaió van pujar al podium en cinc ocasions, dos d’elles per a emportar-se a casa el primer lloc.

Sara Alemany, en categoria aleví segon any, aconseguia ser la primera a creuar la meta i així alçar el trofeu de campiona autonòmica de ciclisme. El seu company Quique Tomàs aconseguia també en la seua categoria, aleví primer any, el trofeu de campió autonòmic.

Però la gesta esportiva del club benifaionenc no va acabar ací. Segons llocs i per tant subcampions de la prova per a Zoe Garrido (en aleví primer any) i Carles Ferrer (aleví segon any).

La participació d’Iker Bonillo també va tindre recompensa amb un merescut tercer lloc en la categoria de principiant primer any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here