AJUDA demana que el professorat faça seu el llibre Karicies.com presentat a Algemesí

0
302
Presentació del llibre

Rosa Sanchis i dos exalumnes seus Hèctor Casero i Marta Moreno aconseguiren, el passat dijous, que La Casa Cantonera d’Algemesí, s’omplira de Karicies, en la presentació del llibre del mateix nom, publicat per Edicions96.

Tant Marta com Hèctor, exposaren com d’important va ser per ambdòs el trobar-se amb una professora que els parlava amb normalitat, proximitat i sense qüestionar-los, de sexualitat i afectivitat, i com les seves classes varen aconseguir que és sentireu més lliures. I per la seva banda, l’autora ens contà com ha anat evolucionant la seva decissió de fer educació afectiva-sexual al seu alumnat, en els dihuit anys que du fent-ho.

Karicies.com és la plasmació en paper d’un projecte innovador, com és el blog del mateix nom, en què Rosa Sanchis fa propostes visuals i vinculades als mitjans de comunicación, al seu alumnat però també a la resta de la societat, sobre publicitat sexista, rols socials imposats, contra la violencia masclista, contra l’homofòbia … I tot amb exemples pròxims al jovent, ja siguen sèries de televisió, ja siguen best-sellers literaris traslladats al cinema, el que facilita l’implicació de l’alumnat en eixes propostes.

AJUDA que des de fa anys col·labora en els centres d’educació secundària que li ho demanen, trobava que calia donar a conèixer un instrument tan òptim per a l’educació del jovent, de fet la part final del llibre, conté propostes educatives per al professorat. Confiem doncs que com demanava l’autora, siguen molts més els blogs que es creen i per part nostra us demanem que el professorat faça seu el llibre Karicies.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here