Xúquer Viu celebra el Mulla’t pel Xúquer este dissabte a Antella

1
374

Xúquer Viu celebrarà este dissabte el VIIIé MULLA’T PEL XÚQUER a l’Assut d’Antella. Per vuitè any consecutiu es celebra el “Dia Europeu del Bany en els Rius” per reivindicar, juntament amb milers de ciutadans i ciutadanes europeus que millore la qualitat dels nostres rius. A València aquesta activitat, l’organitza Xúquer Viu des de fa 8 anys. A nivell internacional es coneguda amb el nom del «Big Jump» -el gran salt-, que Xúquer Viu ha valencianitzat amb el nom de «Mulla’t pel Xúquer»

A les 12:00 del matí, a l’Assut d’Antella, es llegirà un manifest i posteriorment ens banyarem en el Xúquer. Un any més reivindicarem més zones de bany en els rius, la qualitat de les aigües i que es fixen i respecten els cabals ecològics dels rius. Aquest any Xúquer Viu vol fer especial incidència en les greus conseqüències que els incendis tindran sobre el nostre maltractat territori i sobre les masses d’aigua.

DIVENDRES 13 SOPAR POPULAR I FESTA DE XÚQUER VIU A SUMACÀRCER

D’altra banda hui divendres es celebra el VIIé SOPAR POPULAR I FESTA DE XÚQUER VIU a Sumacàrcer. Aquest any el sopar popular i festa tindrà lloc a la Plaça Major de Sumacàrcer, a partir de les 22:00. Sobre les 23:00 tindrà lloc el lliurament de la VIIª edició dels Guardons de Xúquer Viu “Aigua Clara” i “Tarquim Pudent”; i, a continuació, actuarà de Pep Gimeno «Botifarra».

1 Comentario

  1. En bici eixirem de la Plaça Major d’Alzira a les 9:30 h. Qui vullga pot tornar a dinar a casa, qui vullga pot quedar-se a dinar pel seu compte. Nosaltres tornarem per la vesprada. Com sempre, casc recomanable, cadascú responsable i els menors acompanyats d’algun major.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here