Sueca acull la III Trobada de Bandes amb les dos agruapcions locals i l’Amistat de Quart de Poblet

0
401

La placeta Fonda acollirà este dissabte, per tercer any consecutiu, esta important vetlada musical.

Sueca acollirà, dissabte que ve, la tercera edició de la Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, “un important esdeveniment musical a l’aire lliure amb què hem pretés, des de la seua primera edició, acostar la música als ciutadans i visitants del nostre municipi en esta època estival, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i les dos bandes de Sueca”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

En esta ocasió, la Unió Musical i la Societat Ateneu Musical, les dos de Sueca, estaran acompanyades per l’Agrupació Musical L’Amistat, de Quart de Poblet. Abans de pujar a l’escenari per a interpretar les peces triades, les tres societats musicals realitzaran una desfilada pels carrers més cèntrics del municipi.

La III Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca” se celebrarà en la Placeta Fonda, dissabte que ve, a partir de les 20 hores. Al finalitzar, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el regidor de Cultura, Josep Navarro, faran entrega, als presidents i directors de les tres societats musicals, d’uns pergamins en record d’este acte. Finalment, la Unió   Musical de Sueca interpretarà l’Himne Regional amb el qual es posarà el punt final a la vetlada.

Programa

SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE SUECA

Pasdoble desfinada: Vicente Marín (J. Aparicio i R. Doménech)

Concert:

Dunia Piris ………………………………………… Rafael Talens

Danzón nº 2 ……………………………………….Arturo Márquez

Pilatus: Mountain of Fragons …………………Steven Reineke

Director: Santiago Escrivá Pedrós

AGRUPACIÓ MUSICAL L’AMISTAT DE QUART DE POBLET

Pasdoble desfilada: Ateneu Musical (Mariano Puig)

Concert:
Torre del oro (pasdoble) ……………………………………….Ricardo Dorado

1ª Sinfonia (Titán) – Finale …………………………………….Gustav Mahler

Director: José Onofre Díez Monzó

SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE SUECA

Pasdoble desfilada: Agüero (José Franco)

Concert:

La boda de Luis Alonso ……………………….. G. Giménez

El Bolero ……………………………………………. M. Ravel

Himne de la Comunitat Valenciana ………… J. Serrano

Director: Vicent Pelechano Barberá

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here