La Volta a Peu d’Alzira inclou una festa i carrera infantil en el seu XXV aniversari

1
356
Imatge de la Volta del 2011

La Volta a Peu d’Alzira s’ha convertit en una prova clàssica de les carreres populars que es disputen a la Comunitat Valenciana, enguany complirà 25 anys i  el Club La Rabosa, organitzador de l’event, ha inclòs, per primera vegada, la disputa d’una cursa infantil per als menors de 15 anys.

Per celebrar l’efemèride, la festa començarà a les 5 de la vesprada del 14 de juliol amb l’actuació de Maria Abradelo, junt atraccions infantils, música, castells unflables i karaoke entre d’altres.

Les carreres començaran a les 18 hores amb la destinada a la categoria infantil que faran un itinerari, al voltant del carrer Gabriela Mistral -eixida i meta- de 1.500 metres, tot seguit els alevins correran una distància de 1.200 metres, després els benjamins als que els espera un circuit de 800 metres i per últims eixiran els prebenjamins per còrrer un total de 400 metres.

Entre tots els participans es sortejaran nombrosos i valuosos regals.

La prova absoluta està prevista per a les 19,30 hores on al voltant de 3.000 corredors faran un circuit urbà de 8.000 metres. En ella participaran  corredors de les categories; junior, senior, veterans A, B i C, tant masculins com femenines.

La inscripció, que és gratuïta, es podrà fer al Centre Comercial Ribera del Xúquer del 9 al 11 de juliol de 15 a 21 hores. Així com el dia de la carrera fins 5 minuts abans de començar la prova.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here