La falla Plaça del Forn d’Alzira signa amb els artistes Manolo Blanco i José Puig

0
404
Signatura dels contractes amb els artistes fallers del Forn

Recentment la falla Plaça del Forn d’Alzira va presentar en el seu casal els monuments, tant el gran com l’infantil, del present exercici faller 2012-2013. El monument gran ho realitzarà l’artista faller Manolo Blanco, natural de Xàtiva. Amb este ja són tres els anys consecutius que l’artista realitza el monument d’esta comissió.

Enguany el lema serà ‘A la Terra’, la temàtica de la qual serà tot el concernent a la Terra com a element natural i, una vegada més, comptarà amb una crítica relacionada amb l’actualitat política i social de la ciutat d’Alzira.

L’artista José Puig d’Alzira serà l’encarregat del monument infantil. El tema del mateix serà ‘El Amor’. Ambdós projectes compten amb l’originalitat de la seua composició i figures, ja que seran dissenyades a partir de la temàtica triada per la mateixa comissió, ‘La Terra’, seguint el mateix patró de treball dels dos anys anteriors amb el foc i l’aigua.

A l’acte van assistir les dos Falleres Majors de la comissió, María José Sánchez Conejero i Marta Albuixech, junt amb el president José Ibáñez i diferents membres de la comissió. En el mateix es va procedir a la firma dels corresponents contractes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here