L’associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA presenta este dijous el llibre Karicies.com

0
641

Avui dijous, AJUDA tancarà el curs d’activitats amb un acte a La Casa cantonera d’Algemesí, un espai alternatiu que volem que gaudiu amb nosaltres. I ho farem amb una companyia excel•lent, la de l’autora de Karicies.com, Rosa Sanchis, publicat per Edicions96. El subtítol del llibre diu: Però aquest llibre no anava de sexe?. Nosaltres ara podriem afegir: Però és de lleis? per la sorpresa que alguna gent mostra, al convidar-la a l’acte.

I no, no parla de lleis, però com a col•lectiu de dones feministes, que treballem amb els instituts de secundària des de fa anys, i que estem convençudes que el camí a la igualtat i l’erradicació de la violència contra les dones, passa per una bona educació afectivo-sexual dels i les més joves, hem pensat que aquest llibre i el blog d’on naix, és una eina fantàstica per a compartir-la amb vosaltres.

Així doncs avui us esperem, a les 20h. a La Casa Cantonera (Pelai 36- Algemesí).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here