Compromís per Alzira proposa aplicar la baremació del sistema de medicaments a les taxes municipals

0
333

Carles Aranda

El passat Ple ordinari de juny l’equip de govern va aprovar tornar a pagar el transport públic urbà conforme estava a l’any 2003: 0’70 € dies laborables i  1 € els festius, amb la única exempció dels menors de 12 anys acompanyats d’un adult. Des de la Coalició Compromís per Alzira manifestarem que els més desfavorits no poden ser el castigats davant la crisi econòmica i d’una mala gestió de l’equip de govern del PP.

Ja en el debat de la Comissió Informativa prèvia va haver un compromís per part del regidor d’hisenda de treure una abonament de 20 viatges a un preu de 5 €. És un pas però considerem que caldria donar un pas més.

Com tots sabem, el dia 1 de juliol s’ha posat en marxa el nou model de pagament dels medicaments. Tal i com des del nostre grup municipal es va proposar a l’últim Ple ordinari de juny, es podria adequar el preu de l’autobús municipal aplicant aquest nou sistema.

L’adaptació tindria com a principal canvi el fet que algunes persones quedaren exemptes del pagament per la utilització del transport públic urbà – amb pensions no contributives, parades sense prestació per desocupació, amb discapacitat i joves estudiants- així com la bonificació o creació d’un abonament especial a aquelles persones que tenen uns ingressos inferiors a 18.000 € a l’any.

Al mateix temps, també demanem a l’equip de govern que incorpore aquest sistema a les ordenances fiscals de taxes i impostos municipals que es puguen adaptar.

Comunicat Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here