Prestigiosos professors en el Curs d’Estiu de trompa i trompeta «Ciutat de Sueca»

0
310

 

Sueca acollirà els dies 17,18 i 19 d’este mes un curs d’estiu de música en les especialitats de trompa i trompeta. Las classes seran impartides per dos prestigiosos professors de l’Orquesta Nacional d’España: Carlos Malonda i Juan Carlos Alandete. Aquest últim és, a més, Catedràtic del Conservatori Superior de Música de València.

Exposició i prova d’instruments

Ramon Canut, un dels coordinadors del curs, assegura que és una bona oportunitat per a que els joves puguen adquirir una formació complementària al costat de dos grans instrumentistes sense haver-se de desplaçar fora de la seua comarca. Per la seua part, Josep Carbonell, altre dels responsables de l’organització afirma que: “el curs no solament comptarà amb classes d’instrument, sinó que es realitzarà una exposició i prova d’instruments de la casa Stomvi.

És la primera vegada que es realitza un curs d’aquest tipus en Sueca i per això, s’espera que contribuïsca  a diversificar l’oferta cultural i formativa de la ciutat. En aquesta edició, el curs compta amb  el patrocini del Grupo Crm i la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i de la tenda de música Més Música.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here