Alumnes dels IES d’Algemesí faran pràctiques en empreses locals

0
499
Signatura del conveni

L’Agrupació Empresarial d’Algemesí , EMPAL, ha signat un acord marc de col•laboració amb els IES Sant Vicent Ferrer i Bernat Guinovart d’Algemesí per a generar sinergies que redunden en benefici del desenvolupament socioeconòmic d’Algemesí. La signatura de l’acord ha tingut lloc en la sala de Plens de l’ajuntament d’Algemesí, on s’ha contat amb la presència del director territorial d’Educació, Formació i Ocupació, Ismael Martínez i de l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.

El resident d’EMPAL, Juan Carlos Ferragud, ha manifestat que «Des d’EMPAL entenem que han d’existir sinergies entre les empreses, que necessiten recursos humans qualificats i formats i que són els centres educatius els encarregats de realitzar esta preparació, per això considerem que esta relació ha de ser un dels eixos fonamentals d’actuació d’EMPAL i en això anem a bolcar els nostres esforços». Així mateix, ha destacat que «els objectius d’este acord marc de col•laboració són amplis i ambiciosos però amb l’esforç i la implicació de tots són perfectament assumibles».

Per la seua part, el director de l’institut Sant Vicent Ferrer d’Algemesí, Enrique Cebolla, ha comentat que este tipus d’iniciatives són òptimes per als estudiants ja que poden realitzar un important intercanvi de coneixements i aplicar allò que han aprés en empreses reals». Igualment, el director de l’institut Bernat Guinovart de la localitat, Josep Bernat ha explicat que és satisfactori continuar amb un conveni que ja es va iniciar en 2009 des d’este institut i que ha aconseguit importants resultats durant estos anys».

Després d’estes intervencions el director territorial d’Educació, Formació i Ocupació, Ismael Martínez, ha qualificat EMPAL «com un aliat estratègic per a assessorar els centres educatius en el marc de la millora de la qualitat educativa».

Finalment, l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha expressat «la seua satisfacció per veure com les tres entitats es posen a treballar en conjunt per l’interés general i per a fomentar valors tan necessaris com l’educació, la formació i l’ocupació, especialment davant la situació actual».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here