La jutgessa aprecia indicis delictius en la actuació de Blasco en el cas de les ONG’s

0
401
Rafael Blasco en un acte a la Ribera

La titular del jutjat d’Instrucció número 21 de València ha enviat al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) el conegut com a ‘cas cooperació’ –en què s’investiga un presumpte frau en la concessió de subvencions a ONG– en estimar que l’exconseller de Solidaritat i Ciutadania i actual síndic del PP en les Corts Valencianes, Rafael Blasco, va poder incórrer en fets delictius.

La magistrada s’ha inhibit a favor del tribunal valencià, ja que és este òrgan el competent per a instruir els procediments en els quals figuren aforats. En este cas, Rafael Blasco ho és.

Així, la jutgessa seguix els passos de Fiscalia Anticorrupció, organisme que va sol·licitar el trasllat de la causa al TSJCV en estimar que Blasco podria haver comés d’un delicte de prevaricació, suborn, tràfic d’influències, falsedat documental i malversació de cabals públics.

EP

Auto de la jutgessa:

http://ep00.epimg.net/descargables/2012/07/03/3f260f94e7ad3e3f25a81b335e6f9231.pdf

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here