Els menuts saharauis arriben a Alzira per passar l’estiu amb famílies d’acollida

0
417

Un total d’onze xiquets i xiquetes procedentes dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria) han arribat entre ahir i hui a Alzira per passar l’estiu amb famílies d’acollida gràcies al programa Vacances en Pau.

L’Associació Amics del Poble Saharaui, és en la Ribera la responsable d’aquest programa amb el que col.labora l’Ajuntament d’Alzira, sufragant els viatges així com l’Hospital de la Ribera, on els menuts saharauis seran sotmesos a analítiques i revisions mèdiques.

La pròxima setmana els xicotets refugiats seran rebjuts en el consistori alzireny per les autoritas locals.

Varios xiquets saharauis amb membres de l'associació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here