Cartelera Túria premia a Xúquer Viu que el dissabte celebra a Antella el «Mulla’t»

0
629

El manifest que es llegirà farà incidència en les greus conseqüències dels incendis per al nostre territori i per a les masses d’aigu.

Xúquer Viu ha sigut premiat aquest any per la Cartellera Túria amb el premi «La Turia te pone verde», un premi de caire ecologista que ens dona moral per a continuar treballant per una Nova Cultura de l’Aigua. Els Premis Túria es lliuraran el dissabte 7 de juliol a les 21:45 a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot. Anteriorment a Xúquer Viu, organitzacions com Greenpeace, Valencia en Bici o Compromís pel Territori han sigut premiades amb aquest guardó.

El dissabte 7 de juliol celebrem el VIIIé MULLA’T PEL XÚQUER a l’Assut d’Antella. Per vuitè any consecutiu celebrem el “Dia Europeu del Bany en els Rius” per reivindicar, juntament amb milers de ciutadans i ciutadanes europeus que millore la qualitat dels nostres rius. Ens concentrarem a l’Assut d’Antella per llegir un manifest i banyar-nos en el Xúquer. Un any més reivindicarem més zones de bany en els rius i que es fixen i respecten els cabals ecològics dels rius. Aquest any Xúquer Viu vol fer especial incidència en les greus conseqüències que els incendis tindran sobre el nostre maltractat territori i sobre les masses d’aigua.

Guardó de la Cartelera Túria

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here