El Cotif vol que Toni Grande porte l’Eurocopa a l’Alcúdia en la conferència d’agost

0
362
Del Bosque amb la Copa del Mundial a l'Alcúdia

El tècnic Toni Grande, ajudant de Vicent del Bosque al front de La Roja, participará en el cicle de conferències previstes durant la próxima edició del Torneig de l’Alcúdia, convidat per l’organització del Cotif. Este trofeu futbolístic, que abasta enguany la XXIX edició es disputarà entre els dies 16 i 23 del pr`xoim mes d’agost.

El comité organitzador, després que ahir la selecció espanyola aconseguir l’Eurocopa en Kiev, pretén que la copa aconseguida acompanye al segon entrenador de La Roja. "Durant esta setmana sabrem si es possible" ha manifestat el president del Cotif, Eliseu Gómez a Riberaexpress.

Quan els organitzadors tancaren amb Toni Grande la seua participació en el cicle de conferències, ja comentaren eixa possibilitat "tot i que entre riatlles i bromes". Cal significar que la Copa del Mundial aconseguida en Sudáfrica va estar present a l’Alcúdia, portada pel propi Vicente del Bosque, a

Toni Grande i Vicente del Bosque

complint una promesa seua.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here