Carcaixent va eixir de Compres i Copes la nit del divendres

4
371

Un bon grapat de veïns decidiren anar de Compres i Copes la nit del divendres atenent la crida de l’Associació Comercial Montatelo de Carcaixent.

La calorosa nit s’allargà, a la Plaça del Mercat, fins passades les 3 de la matinada perquè la bona música i l’excel.lent ambient acompanyaven per sopar a l’aire lliure i pendre alguna copa en les dos zones Chill-out habilitades per l’organització.

A més i perquè els munts no s’aborriren tingueren al seu abast, tallers de maquillatge, globoflexia i per a desfer-te de la calor una batalla d’aigüa. De tant en tant sortejos on tan sols per fer qualsevol compra o consumició, s’aconseguia algun dels premis que es van a sortejar.

I a partir de les 12 de la nit, s’afegiren exhibicions de salsa al ritme de la millor música i ja a les 2 de la matinada es va sortejar un premi de 100 euros per a consumir-los en qualsevol dels comerços participant en l’esdeveniment, que segons asseguren desde l’associació Mon tatelo, va ser «tot un èxit».

Fotos: Sara, Rosa i Analia

4 Comentarios

  1. Això és un èxit? Posar-se carpa doble per a fer més bulto. En la última fira en la qual va poder participar tot aquell que va voler. Faltaren carpes. Gent la qual per volum de mercancia necessecitava dos carpes en tingué que agafar una. Una fira és allò en la que es ven i es promociona.

  2. Sí, fue un éxito, como todo era gratis… Aunque no sé para quién… ¿Habrán pagado los comerciantes la carteleria, los premios, la animación, etc.? ¡A no, que era gratis! Esperemos que la próxima vez no sean tan ambiciosos e inviten a mas gente ya que dicen que es GRATUITO.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here