Xavi Castillo presentarà a Carcaixent el seu nou espectacle «Veriueu-ho Show»

2
405

Amb poques entrades disponibles ja una setmana abans de l’espectacle, l’estrena del “Veriueu-ho Show” de Xavi Castillo a Carcaixent es preveu multitudinària. L’acte, programat per l’associació cultural “Carcaixent M’agrada”, tindrà lloc divendres pròxim, dia 6 de juliol, a les 22,30hores a les instal·lacions de la FEVE, i garanteix una sessió inoblidable per riure a carcallades.

 El popular actor alcoià Xavi Castillo, que ha gaudit d’una extraordinària acollida sempre que ha visitat Carcaixent amb la companyia Pot de Plom, presenta el seu nou espectacle provocador en companyia dels quatre components del grup musical A-Phonics. Aquest nou show d’humor barreja, així, l’espectacle teatral i el concert, i canvia segons l’actualitat, incorporant els millors sketchs de la sèrie setmanal "Veriueu-ho", que es pot seguir per televisió i en nombroses plataformes d’Internet.

Aquesta sèrie acumula desenes de milers de visites fidels en els 21 capítols emesos fins el moment, en els quals s’ha repassat amb el particular humor de Xavi Castillo des dels retalls en educació a les protestes estudiantils, la cacera d’elefants del rei o l’aeroport sense avions de Castelló. La sorpresa i el riure estan més que garantits.

Les últimes entrades a la venda es poden adquirir encara al Café del Temps, Dau al Set, Fonsacal i a l’estanc del Jardí de l’Alegria, en Carcaixent, i al Voro Bar i a la perruqueria Looks d’Alzira. El col·lectiu “Carcaixent M’agrada” ha programat durant els últims mesos visites culturals, presentacions de llibres i de pel·lícules sempre amb molt bona acollida de la gent. L’èxit que precedeix a aquesta convocatòria teatral, la més multitudinària de les programades fins el moment, encoratja l’associació a continuar treballant per revitalitzar l’activitat cultural de la ciutat i construir entre tots i totes una societat més rica i diversa.

2 Comentarios

  1. Senyors de Carcaixent m´agrada o millor dit, senyors del Bloc, si no estic equivocat, s´està obligat per llei el reservar el 20% de les entrades per a la taquilla. Així, i tal i com diuen vostés al seu comunicat, al estar qüasi totes venudes han infringuit la llei. Aiii mare i aixó que diuen vostésd que son molt legals,…

  2. Senyora Paca «Les últimes entrades a la venda es poden adquirir encara al Café del Temps, Dau al Set, Fonsacal i a l’estanc del Jardí de l’Alegria, en Carcaixent, i al Voro Bar i a la perruqueria Looks d’Alzira». Ara falta obrir la taquilla i vendre les que hi ha reservades. Si vosté té a bé assistir també podrà comprar la seua entrada.

    Carcaixent M’agrada = associació creada per gent que està en el BLOC, efectivament, per fer activitats diferents de les estrictament polítiques, per passar-ho bé, nosaltres i tots aquells que vulguen compartir amb nosaltres un ratet. A que és una idea magnífica?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here