Una batukada anima la I Ruta Jean & Gin per fomentar l’hosteleria d’Alzira

0
347

Els hostelers alzirenys s’han rebelat contra la crisi i així una quinzena d’ells, de la mà de l’artista i emprenedora local, Mai Hidalgo, han fet causa comú, traçant una nova senda, la Ruta Jean&Gin, per atraure els consumidors al llar de la vesprada d’ahir divendres.

Per La Vila i la Plaça Major va discorrer este original pelegrinatge en el que els participants  degustaren tota sort de cocktels i de tapes segons comenta Mai  en nom de Metro i de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA) impulsors d’esta iniciativa”. 

Però els pelegrins no caminares sols els 16 establiments perquè una batukada, integrada per joves d’Ontinyent, animaren els locals.  Mai, una autèntica promotora d’events, assegura que el que pretén l’organització empresarial es “fomentar el comerç hosteler en una época com  l’estival que no és la millor per als botiguers d’Alzira”.

Els establiments adherits a la ruta lluie

La batukada a les portes d'un comerç

n a la porta una bandera vaquera, per identificar els locals del cocktails i les tapes. Marimba, Guinea, Agora, Dolce Vita, Dream’s, Glaçons, El Velazquez, Tapas y Brasa, La Tanda, La Pinta, Baret de la Vila, Bar Sant Roc, La Crida, Los Duendes, El Canguro Rojo y Cafés Valiente formen la I Ruta Jean&Gin d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here