Este dissabte nova edició de Carcaixent Conta!!

0
411

Aquest dissabte dia 30 de juny se celebra la cinquena edició de “Carcaixent Conta!!”, un certamen que vol reivindicar l’ús social del català i recuperar el plaer de narrar històries, contarelles i rondalles en un espai obert. Una magnífica manera de començar l’estiu de la millor manera possible. L’acte, organitzat pel Casal Jaume I-Grup Arrels, Acció Cultural del País Valencià i Bloc-Compromís,en col·laboració amb l’Associació de Veïns de les Barraques, tindrà lloc a la Plaça del Llimeral de Carcaixent a les 19 hores.

Les bases de la convocatòria (http://www.slideshare.net/Peralsblog/bases-carcaixent-conta-2012) obri la participació tant a contacontes professionals com als amateurs, i atorgarà a qui guanye en primer lloc un primer premi de 200€ i una escultura de l’artista Francesc Fontana. El segon lloc tindrà un premi de 100€. Anna Oliver, gestora cultural del Casal Jaume I-Grup Arrels de Carcaixent, destaca que aquesta iniciativa demostra que: “No cal fer grans inversions per dinamitzar la vida cultural d’un poble, perquè la gent té ganes de fer coses en positiu. Quan dónes l’oportunitat a la gent de participar, s’hi bolca. L’experiència de les convocatòries precedents i la implicació activa de l’Associació de Veïns de les Barraques ho demostra”.

“Carcaixent Conta!!” és una cita anual oberta a la participació de tota la ciutadania, gran i menuda, que vulguen passar una estona divertida i deixar-se sorprendre pels narradors i narradores, que hauran d’usar l’enginy i totes les seues habilitats orals per sorprendre al públic, sense escenografia, únicament amb la força de la paraula.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here