Sueca potenciarà el turisme basat en les experiències viscudes pel visitant a la Muntanyeta dels Sants

0
515
Muntanyeta dels Sants

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca ha decidit donar un pas endavant a l’hora d’innovar en l’oferta turística que oferix el nostre municipi. Per això, posarà en marxa, a partir d’este cap de setmana, una nova forma de fer turisme basada en les experiències. La “Ruta de Cel Fosc en la Muntanyeta dels Sants”, pretén acostar el públic a un espai privilegiat com és este entorn natural i l’Ullal de Baldoví, des dels quals s’albira una panoràmica esplèndida del Parc Natural de l’Albufera.

“El principal objectiu d’esta ruta turística, basada en la importància de les experiències viscudes pel visitant, consistix a descobrir la història del paratge i la seua bellesa, amb la posta de sol, a través de l’observació del cel obert”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea. L’empresa encarregada de realitzar este tipus de rutes, Escènica, pretén guiar els visitants pel nostre cel boreal a través de les constel·lacions i de la seua mitologia, per a aprendre a acostar-nos a la ciència i a la naturalesa a través de l’astronomia.

Les visites estan programades per als dies: 29 de juny, a les 20 hores; 13, 20 i 27 de juliol, a les 21 hores; i 10, 17 i 24 d’agost, a les 21 hores. Per a realitzar les reserves, es pot consultar la web www.escenica.eu, o cridar al telèfon 616 628 977.

La regidora Manoli Egea

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here